Обзавеждане за детска стая

към началото / всички стоки
Видео бебефон Motorola MBP48

Видео бебефон Motorola MBP48

цена: 359'00лв

Motorola MBP48 идва с преносим 5-инчов цветен LCD екран, който служи като родителско устройство. Големият екран Ви позволява още по-добре да гледате бебето си по всяко време на деня, както и през нощта, с възможност за инфрачервено нощно виждане. Характеристики Двупосочната аудио комуникация е чудесен начин да говорите с малкото си и да бъдете чути, докато седнете и слушате отговорите им на бебешки език.

MBP48 се доставя с предварително инсталирани успокояващи приспивни песни, за да улесни бебето ви да спи и да се отпусне, докато удобният температурен монитор ви позволява да следите температурата в помещението.
MBP48 има обхват до 300 метра с предупреждение за загуба на обхвата, което ви позволява удобно да се движите из къщата или градината, знаейки, че ще чуете, когато бебето ви е будно.

Когато се използва в режим на батерия, екранът ще изгасне след две минути бездействие, след което устройството влиза в режим за пестене на енергия. Криптирането на данни е интегрирано като стандарт за допълнителна сигурност.
  • 5 инчов цветен дисплей
  • Извит дисплей
  • Двупосочна комуникация
  • Инфрачервено нощно виждане
  • Приспивни песни
  • Визуален индикатор за ниво на звука
  • 10 часа в режим на готовност (родителско устройство)
  • Камера за монтаж на стена
  • Сигнал за слаба батерия
  • Гаранция: 24 месеца
Често задавани въпроси Мога ли да преглеждам едновременно няколко камери?

Ако имате повече от една камера, можете да видите до четири камери едновременно от родителското устройство, въпреки че ще можете да чувате само звук от един екран в даден момент.

Ами ако стаята на бебето ми е тъмна?

Камерата има 6 инфрачервени светодиода с висок интензитет за избиране на ясни изображения на тъмно. Когато вграденият фотосензор в горната част на устройството открие ниско ниво на околна светлина, светодиодите автоматично ще се активират и екранът на родителското устройство ще се покаже в черно и бяло.

Колко камери мога да свържа?

Можете да свържете до 4 камери към родителското устройство.

Има ли този монитор функция за разговори?

Да, можете да използвате бутона на микрофона на родителското устройство, за да говорите през камерата и да утешите вашето бебе.

Може ли бебефонът да измери температурата в стаята на бебето ми?

Да, има сензор за температура в задната част на устройството за бебешката стая. Показанието на температурата се показва в горната част на LCD екрана на родителското устройство в ° C или ° F.

 

Сходни стоки

реклама
Стоки по категории