Хлапета.bg

Играчки, проходилки, бънджи

към началото / всички стоки
Трактор CLAAS Arion 430, Mini Serie

Трактор CLAAS Arion 430, Mini Serie

цена: 42'90лв

Метален конструктор Трактор CLAAS Arion 430, изработен от висококачествени материали - метал и пластмаса. Тракторът е оборудван със задвижващи се гуми с оригинална шарка и стикери на марката за автентичен завършек. Металните елементи на модела се сглобяват с болтчета и гайки. В комплекта са включени всички необходими елементи и инструменти, както и подробна инструкция с графични схеми. Мини серията е специално разработена за начинаещи. Макетите на мини серията имат по-малко части, в макета не е включена кормилната система. Затова тази серия е подходяща и за начинаещи.
Ако това е първия конструктор на вашето дете, необходимо е да у обясните механизма на сглобяване на елементите, както и да планирате пространствено макета предварително. Препоръчително е участието на възрастен за контрол и подкрепа през целия процес на конструиране.

Частите от Мини серията не са съвместими с серията Junior или Professional.

Немската марка Tronico предлагат конструктори за всяка възрастова група - за начинаещи или професионални моделисти, които искат да поддържат и споделят хобито си. Мисията на Tronico е да насърчава и поддържа развитието на децата и техните способности - моторни умения и координация, фина моторика, пространствено планиране и логическо мислене.

Комплектът се състои от: 354 части.
Материал: метал, пластмаса, гума
Размер: 14.5 х 11.5 х 11.5 см.
Мащаб: 1:32
Тегло: 0.650 кг.

Артикулът е подходящ за деца над 8 години.

Сходни стоки

реклама
Стоки по категории