Столчета за кола, кенгура, слингове

към началото / всички стоки
Столче за кола GB Artio Posh Pink

Столче за кола GB Artio Posh Pink

цена: 319'00лв

Столче за кола GB Artio Posh Pink

Ако искате столче за кола, подходящо за новородени и пораснали деца, с висока степен на защита и стилен външен вид, то GB Artio е за вас. За него са характерни иновативни елементи, сред които  системата за защита при страничен удар (L.S.P. System) и корпус, който абсорбира силата на удара при сблъсък и я насочва далеч от детето, запазвайки го живо и здраво. Облегалката за глава е регулируема на височина, а колана е вграден към нея и не е нужно да правите повторно регулиране. Artio е нова дефиния за безопасност и стил.

Защо GB Artio?

Artio  е шампиона сред детските столчета за кола в серията GB GOLD. То предлага някои от най-иновативните технологии в сферата на безопасността. За направата му са използвани уникални материи и елементи на дизайна. Ако искате най-високо ниво на безопасност, лесна функционалност и стилен външен вид, изберете Artio.

Отлични характеристики  за безопасност

Иновативния елемент – системата за защита при страничен удар и енергоабсорбиращия корпус дават най-високо ниво на безопасност за Вашето новородено или пораснало бебе.

Вграден XXL сенник

Перфектна защита срещу слънце, вятър и дъжд. Материята е със слънцезащитен фактор UVP50+. Ако не се ползва, може да се скрие елегантно зад козирката.

Налична База Base-Fix

Artio може да се закрепи директно към Base-Fix базата с едно изщракване и Isofix конекторите. Ако не се монтира с база, може да го обезопасите с колана на автомобила. 

Полезно и извън колата

Artio  може да се ползва заедно с детски колички GB или Cybex  и така става част от практична система за пътуване.

Характеристики:

Авроматично регулиране на височината на седалката за кола - за почти легнала и напълно легнала позиция.

Artio е приспособена дори за нуждите на новородени и недоносени бебета. Пренасянето на недоносени и много малки бебета, чиито мускули и рефлекси не са напълно развити, е едно от най-големите предизвикателства, с което са се сблъскали инженерите по безопасността. Накланянето на главата напред може да доведе до проблеми с дишането по време на сън. Затова трябва да бъде избягвано на всяка цена.

Заедно с немските специалисти в областта на медицината, консултирането с акушерки и вземайки предвид резултатите на много тестове, беше създадена нова функция, която позволява възможно най- ергономичната позиция между главата, врата и гръдния кош в легнало положение. Така се намаляват и проблемите с дишането. С регулиране на облегалката за глава, автоматично се променя и височината на седалката, за да може да расте заедно с детето. С това автоматично регулиране, кошът за кола предлага на по- големите деца повече пространство и удобство.

Регулируема на височина облегалка за глава в осем позиции.

В комбинация с линейната система за защита при страничен удар, регулируемата на височина облегалка за глава е перфектно допълнение към защитата при страничен сблъсък на кошницата за кола Artio. С 8-те позиции за регулиране на височината на облегалката, дължината на вградените 3-точкови колани се променя автоматично, при наместване на облегалката за глава. Това премахва нуждата от допълнително регулиране на коланите и намалява риска от грешки при ползване.

L.S.P. Система - при страничен удар.

Линейната система при страничен удар (L.S.P. System), заедно със здравият корпус, абсорбират силата на удара при страничен сблъсък. С възможност за регулиране индивидуално. Силата на най-първите удари при катастрофа се прехвърля от разгънатия протектор, обърнат към вратата, до корпуса на стола. Материалите и гъвкавата структура на кошницата поемат силата на удара и я отвеждат далеч от бебето.

Сгъваем, интегриран XXL сенник, който приляга на формата на кошницата за кола - перфектна защита от слънце и вятър.

За максимална защита на кожата на бебето, сгъваемият XXL сенник отговаря на строгия австралийски стандарт за защита от слънцето (UVP50+). Интегрираният, просторен сенник елегантно се скрива на фона на кошницата. Може да бъде разгънат допълнително за перфектна защита срещу вятър и дъжд.

Isofix База - лесно и безопасно инсталиране само с един клик! Предлага се отделно.

Система за пътуване.

Използвайки елементарен адаптор, столчето за кола Artio може лесно да се монтира на повечето колички GB и CYBEX. Така леките и компактни колички се превръщат в комбинирани колички, които предлагат мобилност, пестене на пространство и лесно решение за живота в града и на път.

Аксесоари, който можете да закупите отделно:

Isofix База - лесно и безопасно инсталиране само с един клик;

Летен калъф - С помощта на този калъф детето ще се чувства удобно и прохладно в горещите дни. Изработен от 85% памук и 15% полиестер;

Чувалче - мека подплата от полар с обиколен цип, чрез който изцяло може да се отстрани горната част;

Дъждобран - предпазва от дъжд и вятър, както и от замъряване;

Комарник - оптимална защита срещу всякакви насекоми, при необходимост може да се пере на 30 градуса;

Isofix водачи - улесняват поставянето и свързването на столчето към ISOFIX-а на автомобила.

Производител GB Германия

Сходни стоки

реклама
Стоки по категории