Столчета за кола, кенгура, слингове

към началото / всички стоки
Столче за кола Cybex Sirona Graphite Black 2017

Столче за кола Cybex Sirona Graphite Black 2017

цена: 939'00лв

Столче за кола Cybex Sirona Graphite Black

Подходящо за деца на възраст 0м - 4г.

Aкo желаете максимална сигурност за вашето дете, ще ви е нужен продукт, който може да изпълни това изискване във всяко едно отношение. В новото столче Sirona от Cybex са използвани всички водещи технологии в областта на детската сигурност, обединени в един продукт. Получило е много награди и отличия в различни тестове и изложения. Най-важното признание обаче си остава това на родителите.

Доказано че е столчетата за кола, обърнати обратно на посоката на движение, намаляват риска от нараняване при челен удар с повече от 80% в сравнение с конвенционалните обърнати напред столчета с 5-точкови колани.

Характеристики:

- Може да се монтира в двете посоки на движение. Посоката обратна на движение (назад) се смята за най-безопасна за транспорт на малки деца в колата. След 9 месечна възраст може да се монтира по посока на движението (напред), тъй като приблизително тогава децата порастват толкова, че вече няма място за крачетата в посока назад. Тогава ползвайте регулируемата, предпазна възглавница за безопасност. Тя наподобява издут airbag който поема силата на удара по цялата си площ, без детето да се чувства ограничено в свободата на движенията си. В случай на инцидент, в сравнение с коланното обезопасяване, при възглавницата напрежението и травмата върху врата са по-малки. Не е необходимо да я закопчавате с колана на автомобила. Експерти препоръчват да оставите столчето монтирано назад колкото може по-дълго време.

- L.S.P. Система за защита в случай на страничен удар - без значение в коя посока на движение е монтирано столчето, тя поема силата на удара на много ранен етап. Може да бъде индивидуално регулирана според позицията на столчето и вида на превозното средство.

- Регулиране наклона на столчето в 7 позиции, само с една ръка

- 10 позиции за височина на облегалката на главата

- пет точков колан

- лесно качване и слизане

- лесен isofix монтаж

- Система за въртене на 360 градуса - улеснява ежедневието на родителя, премахва болките в гърба. Лесно сменяте посоката на возене - напред или назад, без да се налага даизваждате столчето от автомобила. Слизането и качването също е много лесно, тъй като столчето може да бъде завъртяно в желаната посока само с един клик.

Предлагат се аксесоари, които може да закупите отделно:

- isofix водачи, които предпазват тапицерията на автомобила

- летен калъф

- подложка за новородени

- удължител за опорен крак

Тегло -16кг.

Сходни стоки

реклама
Стоки по категории