Столчета за кола, кенгура, слингове

към началото / всички стоки
Столче за кола Cybex Pallas 2 Fix Grey Rabbit

Столче за кола Cybex Pallas 2 Fix Grey Rabbit

цена: 579'00лв

Столче за кола Cybex Pallas 2 Fix Grey Rabbit
ДВЕ СТОЛЧЕТА В ЕДНО!
В група І Pallas 2-fix предлага нова възглавница за безопасност и тъй като е столче 2 в 1 осигурява дълга употреба – почти 11 години. Столчето лесно се превръща в Cybex Solution X2-fix (спечелило редица награди), когато детето стане на 3 години (приблизително 15 кг). Isofix системата осигурява по-добра стабилност и сигурност в двете категории.
Характеристики:
-променяща се позиция на възглавницата за сигурност – удобна защита
- Isofix система за допълнителна сигурност и стабилност – лесно се монтира за Isofix системата на колата, както в група І, така и в група ІІ/ІІІ
- накланяща се с една ръка облегалка
- допълнителна подложка за корекция на височината при група І
- облегалка за главата с 3 позиции, за да не се накланя главата на детето напред и за допълнителен комфорт
- защита при страничен удар
- 11 различни позиции за коригиране на височината на седалката
- Накланяща се облегалка за добро облягане на седалката
- леко за лесно преместване в различни коли
- дишаща материя, което се пере при температура от 30С
Размери:46х56х73-90см
Тегло:
Група І – 11кг
Група ІІ/ІІІ – 7 кг.
ECE R44/04
Група І: 9-18 кг (приблизително от 9 месеца до 4 г) Pallas 2-fix
Група ІІ/ІІІ: 15-36 кг (приблизително от 3- 12 г) Solution X2-fix
Двойна безопасност:
В група І възглавницата за безопасност предлага усъвършенствана сигурност сравнено с конвенционалните петточкови колани. Столчето лесно се превръща от група І в Solution X2-fix от група ІІ/ІІІ.
Новата технология на Cybex предлага допълнителна странична защита със защитни възглавнички. Подобно на странични въздушни възглавници, те абсорбират енергията в самото начало в случай на инцидент.
Коригираща се възглавница за максимална сигурност
Новата разработена възглавница за безопасност променя позициите си напред и назад, за да осигури максимален комфорт на движение на детето, както и максимална сигурност, особено при челни удари сравнено с конвенционалните столчета с петточкови колани. Силата на удара се разпределя върху възглавницата за безопасност и поема част от силата на удара посредством материалите, от които е изработена. Коланът не наранява детето, като същевременно раменете и врата на детето са защитени.
Удобна позиция шезлонг:
В група І столчето лесно може да се изтегли в позиция шезлонг с една ръка.
L.S.P система за странична защита:
С усъвършенстваната L.S.P. система на Solution X2-fix силата на страничния удар се абсорбират систематично от защитната възглавница, страниците и протекторите за главата. Едновременно с това, кинетичната енергия предизвикана от удара се абсорбира в ранен стадий и главата се задържа в зоната на безопасност.
ISOFIX система:
ISOFIX системата осигурява по-висока безопасност и по-добра стабилност в двете групи. Конекторите на столчето просто се закопчават в ISOFIX системата на колата. Конекторите могат да бъдат прибрани, в случай, че столчето се използва в кола, която няма ISOFIX система.

Сходни стоки

реклама
Стоки по категории