Столчета за кола, кенгура, слингове

към началото / всички стоки
Столче за кола Cybex Juno M Fix Stardust Black

Столче за кола Cybex Juno M Fix Stardust Black

цена: 419'00лв

Стол за кола Juno M-fix
Удобство за всяка кола
Juno M-Fix е новият член на всепризнатата линия CYBEX Gold в Група 1
Регулируема предпазна възглавница
Индивидуално регулируема защита от линеен страничен удар (L.S.P. System)
Регулируема на височина на облегалката за глава
Свързване чрез ISOFIX
Въздушна циркулационна система
Подвижна облегалката
Много лек

Juno M-fix има предпазна възглавница, която може да бъде регулирана с една ръка и индивидуално регулируема система за линейно защита от страничен удар (L.S.P System) в случай на сблъсък при страничен удар. Опората за глава с 8 позиции може да се регулира така, че да отговаря на височината на вашето дете, а системата за циркулация на въздуха помага на детето да се охлади при повишени температури.

Регулируема предпазна възглавница
Безопасност без ограничения
Предпазната възглавница (патент в очакване) работи подобно на въздушна възглавница, значително намалявайки силата на удара, като го разпределя равномерно върху материали, поглъщащи енергия. Деликатните врат, глава и гръден кош на детето са добре защитени благодарение на регулируемата възглавница.
Тя се настройва с една ръка, за да се побере тялото на вашето дете и предлага повече свобода на движение за горната част на тялото, в сравнение със столчетата за кола обезопасени с колани.

L.S.P. Система
Индивидуално регулируема защита от линейни странични удари
Индивидуално регулируемата линейна защита от страничен удар (L.S.P. System) поглъща енергията на удара в случай на сблъсък в много ранен стадий.
Силата на страничен удар е систематично поглъщана от индивидуално регулируеми странични предпазители, както и от протекторите за рамо и глава. В същото време кинетичната енергия на тялото, причинена от удара, се абсорбира веднага и главата се насочва активно в безопасно положение. L.S.P. протекторите могат да бъдат индивидуално регулирани.

Регулируема на височина облегалка за глава
Удобна защита, която расте с детето
8 позиции за регулиране на височината на облегалката за глава с интегрирани водачи, които растат заедно с Вашето дете.
Регулируемата на височина облегалка за глава на седалката се развива с детето ви, за по-удобна употреба и максимална безопасност през целия период на използване.


Свързване ISOFIX
По-голяма сигурност и стабилност
Системата за свързване ISOFIX предлага подобрена безопасност, стабилност и лесна инсталация с едно кликване.
Системата на столчето просто се вкарва в точките за закрепване на ISOFIX на автомобила. Системата може лесно да се сгъне, така че столчето да е съвместимо и с автомобили, които не са оборудвани с ISOFIX.

Сходни стоки

реклама
Стоки по категории