Столчета за кола, кенгура, слингове

към началото / всички стоки
Столче за кола Cybex Juno 2 Fix Rumba red

Столче за кола Cybex Juno 2 Fix Rumba red

цена: 379'00лв

Столче за кола Cybex Juno 2 Fix цвят Rumba Red
Представяме ви столче създадено в сътрудничество с международен екип инженери. Основна цел при разработването на дизайна е била идеята да се предложи столче от група 1, даващо по-голяма защита и безопасност за детето, при положение, че е монтирано в посока на движението (напред). Резултатът е Juno 2 Fix. Продуктът е спечелил няколко награди в международни тествания и изложения на различни асоциации, най-важната от които е спечеленото доверие на родителите.
Характеристики:
- Регулируема предпазна възглавница пред детето - наподобява издута въздушна възглавница. Задачата и е да абсорбира силата на удара при сблъсък и да запази детето. Не ограничава свободата на движенията му и предлага максимална защита, дори по-голяма от конвенционалните 5-точкови колани. Защита без аналог в случай на челен сблъсък. Позицията и може да се регулира спрямо ръста на детето и спрямо желанието за това колко близо да бъде до него.
- Оптимизирана система за защита в случай на страничен сблъсък (L.S.P. System Plus) - странични протектори, поемащи силата на удара на много ранен етап благодарение на специалния материал от който са изработени.
- Облегалка за глава с 8 позиции за регулиране на височина - столчето расте заедно с детето
- Система за циркулация на въздуха - предпазва от спарване на кожата и дава усещане за прохлада
- Isofix свързване за по-голяма стабилност и безопасност - Isofix системата на столчето се свързва с Isofix системата на автомобила. С едно щракване получавате удвоена здравина на закрепването и стабилност. Столчето може да се ползва и в автомобили без Isofix.
- Позиция шезлонг - облегалката за гръб се накланя при нужда от сън
- Изработено от олекотени материали - за улеснение на родителя при пренасяне.
Предлагат се допълнителни аксесоари, които може да закупите отделно - Isofix водачи и летен калъф.
Размери: д40 х в61 х ш 66/55 см.
Тегло:6,7кг
Подходящо за деца от 9 месеца до приблизително 4 години (9 - 18кг)

Сходни стоки

реклама
Стоки по категории