Столчета за кола, кенгура, слингове

към началото / всички стоки
Столче за кола Cybex Juno 2 Fix

Столче за кола Cybex Juno 2 Fix

цена: 499'00лв

Столче за кола Cybex Juno 2 Fix True Blue

Следващо поколение сигурност

Международният екип от експерти на CYBEX търси решения за това, как да се постигне по-голяма сигурност при возенето с лице напред на деца в група I. Резултатът е Juno-fix. Столчето се характеризира с наскоро разработената регулираща се възглавница за безопасност, оптимизирана линейна защита от страничен удар (L.S.P. System Plus) и свързващата ISOFIX система.

Възглавницата за безопасност осигурява по- добра защита и по- малко притискане

Вместо 5-точков колан Juno-fix предлага възглавница за безопасност. Силата на удара се разпределя върху възглавницата за безопасност и се абсорбира от материалите, от които е изработена тя. Системата наподобява отворена въздушна възглавница и така намалява силата на удара в случай на инцидент. Коланът няма да нарани детето, като същевременно главата, врата, гръдният кош и вътрешните органи на детето са защитени.

ISOFIX конектори

ISOFIX системата осигурява по-висока безопасност и по-добра стабилност. Конекторите на столчето просто се закопчават в ISOFIX системата на колата. Те могат да бъдат прибрани в случай, че столчето се използва в кола, която няма ISOFIX система.  

Регулираща се възглавница за безопасност и свобода на движение

Новата възглавница за безопасност променя позициите си, осигурявайки най-висок комфорт и повече свобода на движенията на горната част на тялото, както и максимална сигурност, особено при челни удари, сравнено с конвенционалните петточкови колани.

Допълнителни характеристики:

  • възможност за регулиране в 8 позиции на облегалката на главата
  • система за циркулация на въздуха
  • позиция шезлонг
  • дишаща материя и тапицерия, перяща се при 30С

Размери:

дължина / височина / ширина- 40 / 61-66 / 55см

Подходящо за деца от 9 месеца до приблизително 4 години (9-18кг)

Сходни стоки

реклама
Стоки по категории