Столчета за кола, кенгура, слингове

към началото / всички стоки
Столче за кола Cybex Cloud Q PLUS Manhattan Grey 2016

Столче за кола Cybex Cloud Q PLUS Manhattan Grey 2016

цена: 589'00лв

Столче за кола Cybex Cloud Q PLUS Manhattan Grey 2016

Подходящо за деца от 0 до 13кг. (приблизително до 18 месечна възраст)

To пази традициите на предшествениците си, като едновременно с това има много нововъведения като например напълно легнала позиция извън колата. В резултат се е получила перфектна симбиоза между изключителна защита за детето вътре и извън колата + качество и стилен външен вид. Наградено в множество тестове на потребителски и автомобилни асоциации (сн.22,23,24).

  • Ергономична, напълно легнала позиция извън колата, сн.7,25 - когато поставите столчето в хоризонтална позиция извън колата и издърпате долната му част, се отваря допълнително пространство, което го удължава. Благодарение на него, детето може да лежи удобно в ергономично правилно положение.
  • Наклон на облегалката, сн.8 - регулира се лесно, с една ръка без да се налага да изваждате детето.
  • Дръжката за носене е практична и удобна, има няколко позиции на застопоряване, сн.6,8,9.
  • Допълнителна, махаща се подложка за новородени или недоносени бебета, (сн.10)
  • 11 позиции за регулиране височината на облегалката за глава с вградени водачи за коланите, сн.11 - в комбинация с L.S.P. системата, тази облегалка е перфектно допълнение към защитата в случай на страничен сблъсък. С 11-те позиции за регулирането и на височина, дължината на вградените 3-точкови колани се променя автоматично, при наместване на облегалката за глава. Това премахва нуждата от допълнително регулиране на коланите и намалява риска от грешки при ползване. Така столчето да "расте" заедно с детето и му дава пространство според ръста.
  • Телескопична линейна система за защита в случай на страничен удар (L.S.P. System), сн.3,4 - заедно със здравият корпус абсорбират силата на удара при страничен сблъсък.Тя може да бъде регулирана индивидуално. Силата на най-първите удари в случай катастрофа се прехвърля от разгънатия протектор, обърнат към вратата, до корпуса на стола. Материалите и гъвкавата структура на кошницата поемат силата на удара и я отвеждат далеч от бебето.
  • Вграден, сгъваем XXL сенник, сн.6 - предлага максимална защита на кожата на бебето. Отговаря на строгия австралийски стандарт със слънцезащитен фактор на материята UVP50+.
  • Широк, триточков колан, сн.12,13,18 с меки подложки , даващи удобство на детето.
  • Може да бъде част от система за пътуване с колички Cybex или други марки детски колички с помощта на адаптери, сн.14,15,16,17. Лесно се монтира на количките Cybex Callisto, Topaz и Onyx, както и най-луксозния модел Cybex Priam.
  • Отговаря на Европейски стандарт за качество и безопасност ECE R-44/04, Допълнение 7

В продължение на традицията на Cybex за модерни цветови комбинации, столчетата от серия PLATINUM са в разнообразни цветове и два вида материи - Comfort и Plus, сн.5,21.

Серия Comfort: 10 варианта на мека и удобна тапицерия

Серия Plus: 7 цветови комбинации от изключително здрав плат с диагоналнo вплитане и Denim ефект.

Isofix базата се предлага отделно (сн.20)

Допълнителни аксесоари, които също се предлагат отделно:

- Isofix водачи

- зимно чувалче

- дъждобран

- летен калъф, предпазващ оригиналната калъфка

- комарник (мрежа против насекоми)

Размери на столчето: д66,5/ ш44/ в40,3см

Тегло 5,4кг

Сходни стоки

реклама
Стоки по категории