Столчета за кола, кенгура, слингове

към началото / всички стоки
Столче за кола Cybex Cloud Q PLUS Hot and Spicy 2015

Столче за кола Cybex Cloud Q PLUS Hot and Spicy 2015

цена: 569'00лв

Столче за кола Cybex Cloud Q PLUS Hot and Spicy

Подходящо за деца от 0 до 13кг (приблизително 18 месеца)

Cloud Q е последният резултат от постоянните ни изследвания.

Новата кошница пази традициите на предшествениците си, като едновременно с това има много нововъведения като например напълно легнала позиция извън колата.

Резултатът е перфектна симбиоза от изключителна защита и нов вид система за пътуване за изключителна безопасност в и извън автомобила.

Ергономична напълно легнала позиция.

Автоматично регулиране на височината на облегалката в колата за недоносени и много малки бебета

11 позиции за регулиране на височината на главата с интегрирани водачи за три-точковите колани.

Телескопична Линейна защита от страничен удар (L.S.P. System)

Интегриран сгъващ се сенник с UV50+ слънчева защита

Част от система за пътуване с колички Cybex и други марки

Благодарение на напълно легналото положение на облегалката на кошницата за кола, тя се превръща в кош за новородено извън колата.

Тази иновативна система за пътуване се допълва с телескопична линейна защита от страничен удар, полулегнало положение вътре в колата и XXL сенник с UVP50 + защита от слънцето.

С 11-те позиции за регулиране на височината на облегалката за глава на кошницата за кола едновременно се променя дължината на предпазните колани и ъгълът на сядане.

В резултат на това, кошницата за кола расте с детето Ви.

Новата функция на Cloud Q е възможността ѝ да бъде поставена в хоризонтална позиция извън колата. Благодарение на голямото пространство за крака и легналата позиция, детето може да лежи удобно в ергономично положение.

Наклонът на облегалката може да бъде регулиран лесно с една ръка без да се налага да изваждате детето от кошницата.

Също така, дръжката остава на удобно място.

В комбинация с детските колички на CYBEX, Cloud Q може да бъде използван в единна система за пътуване.

Благодарение на възможността за поставяне в легнала позиция, детският кош за кола може да се превърне в практична и удобна кошница за деца на няколко месеца.

Детето може да си лежи в правилна, ергономична позиция.

АВТОМАТИЧНО РЕГУЛИРАНЕ НА ВИСОЧИНАТА НА СЕДАЛКАТА ЗА КОЛА- за почти легнала и напълно легнала позиция

Cloud Q е приспособена дори за нуждите на новородени и недоносени бебета.

Пренасянето на недоносени и много малки бебета, чиито мускули на врата и рефлекси не са напълно развити е едно от най- големите предизвикателства, с което са се сблъскали нашите инженери по безопасността.

Накланянето на главата напред може да доведе до проблеми с дишането по време на сън. Затова трябва да бъде избягвано на всяка цена.

Заедно с немските специалисти в областта на медицината, консултирането с акушерки и вземайки предвид резултатите на много тестове, беше създадена нова функция, която позволява възможно най- ергономичната позиция между главата, врата и гръдния кош в легнало положение.

Така се намаляват и проблемите с дишането.

С регулиране на облегалката за глава, автоматично се променя и височината на седалката, за да може да расте заедно с детето.

С това автоматично регулиране, кошът за кола предлага на по- големите деца повече пространство и удобство.

CYBEX система за пътуване

Използвайки елементарен адаптор, столчето за кола Aton може лесно да се монтира на количките CYBEX Callisto, Topaz и Onyx, както и най- новия моделPRIAM.

Така леките и компактни колички се превръщат в комбинирани колички, които предлагат мобилност, пестене на пространство и лесно решение за живота в града и на път.

ТЕЛЕСКОПИЧНА L.S.P. СИСТЕМА- при страничен удар

Телескопичната, линейна система при страничен удар (L.S.P. System), заедно със здравият корпус, абсорбират силата на удара при страничен сблъсък.

Телескопичната, линейна защита при страничен удар може да бъде регулирана индивидуално. Силата на най- първите удари при катастрофа се прехвърля от разгънатия протектор, обърнат към вратата, до корпуса на стола.

Материалите и гъвкавата структура на кошницата поемат силата на удара и я отвеждат далеч от бебето.

РЕГУЛИРУЕМА НА ВИСОЧИНА ОБЛЕГАЛКА ЗА ГЛАВА В 11 ПОЗИЦИИ

В комбинация с телескопичната, линейна система за защита при страничен удар, регулируемата на височина облегалка за глава е перфектно допълнение към защитата при страничен сблъсък на кошницата за кола Cloud Q.

С новите 11 позиции за регулиране на височината на облегалката, дължината на вградените 3-точкови колани се променя автоматично, при наместване на облегалката за глава. Това премахва нуждата от допълнително регулиране на коланите и намалява риска от грешки при ползване.

СГЪВАЕМ, ИНТЕГРИРАН XXL СЕННИК, КОЙТО ПРИЛЯГА НА ФОРМАТА НА КОШНИЦАТА ЗА КОЛА- перфектна защита от слънце и вятър

За максимална защита на кожата на бебето, сгъваемият XXL сенник отговаря на строгия австралийски стандарт за защита от слънцето (UVP50+).

Интегрираният, просторен сенник елегантно се скрива на фона на кошницата. Може да бъде разгънат допълнително за перфектна защита срещу вятър и дъжд.

В продължение на традицията на Cybex за модерни цветови комбинации, столчетата от серия PLATINUM са в разнообразни цветове и два вида материи.

Серия КОМФОРТ: 10 варианта на мека и удобна тапицерия на серия PLATINUM. Серия PLUS: 7 цветови комбинации от изключително здрав плат с диагонална сплитка с ефект DENIM.

ISOFIX БАЗАТА СЕ ПРОДАВА ОТДЕЛНО!

Размери на столчето:-66,5/ 44/ 40,3см

Тегло-5,4кг

Сходни стоки

реклама
Стоки по категории