Хранене, столчета за хранене, пелени

към началото / всички стоки
Столче за хранене 2 в 1 - Tiesto

Столче за хранене 2 в 1 - Tiesto

цена: 189'90лв

Новият стол за хранене Buba Tiesto е с превъзходно качество и дизайн, високо ниво на сигурност и комфорт, а благодарение на невероятната си мултифункционалност гарантира дълговременна употреба. 

От удобен висок стол за хранене, Buba Tiesto за секунди се превръща в комплект маса и столче, където детето може да играе, да рисува и да се забавлява.

Произведен в ЕС от сертифицирани материали, столът Buba Tiesto гарантира пълна сигурност, благодарение на пет-точков предпазен колан, иновативно заключване към основата и индикатор за правилно поставена табла за хранене.

Столчето може да се използва дълго време и е предназначено  за деца от 6 месеца до 3-годишна възраст.

Таблата за хранене е с регулируемо разстояние от облегалката и по този начин столчето се използва комфортно и от по-големи деца.  Вграденият индикатор Ви помага да изберете подходящото разстояние, без опасност от изваждане и падане на таблата. Освен това за по-лесно почистване горната част на таблата може да се сваля и измива дори в съдомиялна машина.

Buba Tiesto има лесна за почистване тапицерия, изработена от материал устойчив на разливане и замърсяване.

Облегалката предлага 2-нива на регулиране. Когато не се използва или при транспортиране, столчето може лесно да се разглоби и съхранява.

Сходни стоки

реклама
Стоки по категории