Столчета за кола, кенгура, слингове

към началото / всички стоки
Стол за кола Cybex Solution Z-Fix Midnight Blue 2018

Стол за кола Cybex Solution Z-Fix Midnight Blue 2018

цена: 459'00лв

СТОЛЧЕ ЗА КОЛА SOLUTION Z-FIX Отличното решение, което се адаптира към нуждите на детето

Между 3 и 12 годишна възраст детето расте с бързи темпове, но Solution Z-Fix може да расте заедно с него и да се адаптира към нуждите му.

 • Патентована облегалка за глава с наклон
 • Автоматично регулиране на височина и широчина (12 позиции)
 • Оптимизирана Линейна L.S.P. Plus Система за защита при страничен удар
 • Система за въздушна вентилация
 • Isofix система за свързване
 • Cybex меки обезопасителни възглавнички

Със своите 12 позиции за регулиране на височина и широчина, протекторите за глава и рамене се адаптират спрямо индивидуалните нужди от пространство на детето. Всички регулирания могат да се правят с една ръка, което е голямо улеснение за родителя. Патентованата облегалка за глава с наклон задържа главата на детето в безопасната зона. Това е особено важно при страничен сблъсък, когато тя и L.S.P. Plus Системата увеличават нивото на безопасност. А в комбинация с енерго-абсорбиращия корпус силите на удара са намалени с 25%, а главата на детето е отведена в безопасно положение благодарение на Cybex възглавничките за безопасност. Solution Z-Fix е с Isofix свързване за лесен и правилен монтаж, който дава допълнителна стабилност и безопасност. В горещите дни системата за въздушна вентилация поддържа комфортна температура за детето. Облегалката с наклон се адаптира перфектно към ъгъла на задната облегалка на колата. Всичко това прави Solution Z-Fix перфектният избор за вашето дете.

ОБЛЕГАЛКА ЗА ГЛАВА С НАКЛОН Патентована

Облегалката за глава с наклон е патентована технология , която предотвратява накланяне на главата напред по време на сън. Подсигурява оставането и в безопасна зона през цялото време.

Незаменим елемент от концепцията за безопасност на детско столче Solution е патентованата, 3-позиционна облегалка за глава с наклон. Благодарение на нея главата на детето остава облегната леко назад, което предотвратява накланянето и напред ако детето заспи. В случай на страничен сблъсък, тя ще остане в безопасната зона на столчето между протекторите за глава и рамене. Освен, че подобрява пасивната безопасност, патентованата облегалка за глава осигурява и комфортна позиция за сън.

АВТОМАТИЧНО РЕГУЛИРАНЕ НА ВИСОЧИНА И ШИРИНА 12 позиции

Повечето деца достигат 55% от общият си ръст до 3 годишна възраст и 89% до 12г. Това прави средно израстване от около 60 см. в този период на ползване на детското столче за кола.

Solution Z-Fix расте заедно с детето от 3 до 12 годишна възраст. Със своите 12 позиции за нагласяне, протекторите за глава и рамене, заедно с автоматичното регулиране на ширина посрещат индивидуалните нужди от пространство в столчето. Регулирането може да се извършва с една ръка, което е удобство за родителя.

ОПТИМИЗИРАНА СИСТЕМА ЗА ЗАЩИТА ПРИ СТРАНИЧЕН УДАР L.S.P. System Plus

Оптимизираната Линейна Система за защита при страничен удар (L.S.P. System) абсорбира силата на удара на много ранен етап.

L.S.P. Системата на Solution Z-Fix предлага повишена безопасност в случай на страничен удар. В комбинация с енерго-абсорбиращия корпус тя намалява силата на удара с около 25%.

СИСТЕМА ЗА ВЪЗДУШНА ВЕНТИЛАЦИЯ За оптимален микро-климат в столчето

Вградената система за въздушна вентилация на Solution Z-Fix осигурява комфортна температура в горещите дни.

Част от комфорта на Solution Z-Fix е мрежата от вентилационни каналчета, които преминават през облегалката и седалката. Въздухът циркулира през вентилационните отвори под калъфката и се отвежда далеч от детето през допълнителни отвори в облегалката. Това осигурява комфортна температура в столчето, когато наоколо е горещо.

ISOFIX СВЪРЗВАНЕ Повече безопасност и стабилност

Solution Z-Fix е с Isofix. Това осигурява лесен монтаж и допълнителна стабилност.

Конекторите на столчето изщракват в Isofix точките за захващане на автомобила. Те могат лесно да се сгънат обратно така, че столчето да може да се ползва и в коли без Isofix.

ФУНКЦИИ
 • Cybex Възглавнички за безопасност:
  Cybex Възглавничките за безопасност са част от облегалката за глава и активно насочват главата в безопасно положение по време на инцидент.

 • Облегалка с позиции за наклон:
  Перфектно се адаптира към седалката и облегалка във всеки автомобил.

 • Енерго-абсорбиращ корпус:
  Абсорбира силите на удара и предпазва детето

АКСЕСОАРИ
 • Летен калъф
 • ISOFIX водачи
 • Поставка за чаша

Дължина / Широчина / Височина: 405 / 530 / 625 мм
Тегло: 7,2 кг
Европейски стандарт за безопасност ECE R-44/04
Група 2/3
Машинно пране на тапицерията при 30 °

Сходни стоки

реклама
Стоки по категории