Столчета за кола, кенгура, слингове

към началото / всички стоки
Стол за кола Cybex Sirona S i-Size Pepper Black 518000901

Стол за кола Cybex Sirona S i-Size Pepper Black 518000901

цена: 859'00лв

Стол за кола Cybex Sirona S i-Size Pepper Black 2018

SIRONA S I-SIZE

от раждането до височина 105 см. и възраст до около 4 години

360° удобство за Вас и оптимизирана безопасност за детето

Без повече неудобно повдигане и болки в гърба докато помагате на детето да влезе или излезе от детското столче за кола. Иновативният механизъм за завъртане с една ръка осигурява комфортна позиция за влизане и излизане, което предполага по-малко напрежение в гърба на родителя.

 • 360° ротация с позиция за лесен вход
 • Посока обратна на движението до достигане на височина 105 см. и възраст прибл. 4 г.
 • Система за контрол посоката на движение - Driving Direction Control (DDC)
 • Технология за намаляване силата на удара (Energy Reduction Technology (ER-Tech)) при пътуване по посоката на движение (от 16 месеца и 76 см.)
 • Вградена L.S.P. система за защита от страничен удар
 • Регулируема на височина облегалка за глава
 • В комплекта е включена подложка за новородено

Sirona S i-Size дава възможност за пътуване по най-безопасния начин за деца до 4 г. възраст и височина до 105 см. - в посока обратна на движението. Driving Direction Control (DDC) - Системата за контрол посоката на движение предотвратява пътуване по посока на движението до около 16 месечна възраст и височина 76 см. Когато детето достигне тази височина и възраст и може да пътува по посока на движението Sirona S i-Size отново предлага подсилена безопасност благодарение на Технологията за намаляване силата на удара (Energy Reduction Technology). Тя се активира в момента в който силата на удара при челен сблъсък достигне пиковата си сила - подглавника слиза надолу намалявайки излагането на врата на силите на удара и впоследствие остава в тази позиция.

360° ВЪРТЯЩ СЕ МЕХАНИЗЪМ Лесна позиция за вход и изход

Умната 360° ротационна система улеснява живота и щади гърба на родителя.

Иновативният 360° ротационен механизъм на Sirona S i-Size улеснява преминаването от предно към обърнато назад положение на столчето, както и влизането и излизането на детето от него. Това допринася за по-малко натоварване гърба на родителя.

ДЕТСКО СТОЛЧЕ ЗА КОЛА С ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПЪТУВАНЕ В ПОСОКА ОБРАТНА НА ДВИЖЕНИЕТО Безопасно пътуване в посока обратна на движението от раждането до около 4 годишна възраст

Значително намалява риска от травма в случай на челен сблъсък.

Sirona S i-Size позволява транспортиране на детето в посока обратна на движението от раждането до достигане на височина 105 см. (тегло до 18 кг., прибл. възраст 4 г.). В зависимост от вашите предпочитания Sirona S i-Size може да се ползва и като столче за пътуване по посока на движението (напред) при минимална височина на детето 76 см., максимална 105 см. и възраст 16 месеца.

КОНТРОЛ ПОСОКАТА НА ДВИЖЕНИЕ

Предотвратява погрешно ползване, т.е. пътуване по посока на движението преди детето да е достигнало височина 76 см. и възраст поне 16 месеца.

Системата за Контрол посоката на движение (КПД) предотвратява неправилно ползване/ транспортиране по посока на движението. Подсигурява возенето напред да е при достигната височина 76 см. и възраст поне 16 месеца.

ТЕХНОЛОГИЯ ЗА НАМАЛЯВАНЕ СИЛАТА НА УДАРА ER-Tech (Energy Reduction Tech)

Намалява травмата върху врата в случай на челен удар при столче монтирано по посока на движението/ напред.

Технологията за намаляване силата на удара на Sirona S i-Size предлага още повече безопасност за детето, транспортирано по посока на движението. Тя намалява унищожителните сили с около 20% в сравнение с други столчета за кола.

ВГРАДЕНА СИСТЕМА ЗА ЗАЩИТА ОТ СТРАНИЧЕН УДАР L.S.P. System

Разтяга се към близката странична врата

Вградената L.S.P. Система на Sirona S i-Size предлага повече безопасност в случай на страничен удар. В комбинация с енерго-абсорбиращия корпус тя намалява силите на удара с около 25%.

МОНТАЖ С ISOFIX САМО С ЕДНО ИЗЩРАКВАНЕ За позиции по посока или в посока обратна на движението

Isofix монтаж с едно изщракване за поставяне по посока на движението или посока обратна на движението. Гарантирано по-добра безопасност.

Sirona S i-Size е обезопасена с Isofix системата на колата и няма нужда от допълнително обезопасяване. Индикатор за правилен монтаж също улеснява правилното поставяне.

ФУНКЦИИ:
 • Облегалка за глава с възможност за регулиране на височина:
  12 позиции за избор съобразени с растежа на детето

 • Функция Наклон с една ръка:
  Лесно се регулира до перфектната нужна позиция (посока назад - 5 позиции, посока напред - 3 позиции)

 • Енерго-абсорбиращ корпус:
  Абсорбира силите на удара и предпазва детето

 • Държач за колан:
  Улеснява изкарването на детето от столчето

Дължина / Широчина / Височина: 700 / 430 / 635 мм
Тегло: 15 кг
Стандарт ECE R-129
Машинно пране на тапицерията при 30 °

 

Сходни стоки

реклама
Стоки по категории