Хлапета.bg

Столчета за кола, кенгура, слингове

към началото / всички стоки
Стол за кола Cybex Sirona M2 i-Size Passion Pink

Стол за кола Cybex Sirona M2 i-Size Passion Pink

цена: 849'00лв

Стол за кола Cybex Sirona M2 i-Size цвят Passion Pink
Sirona M2 i-Size детско столче за кола в посока обратна на движението

Безопасност в посока обратна на движението докато детето стигне височина 105 см.

Новата Cybex Sirona M2 i-Size отговаря на Европейската регулация за детски столчета за кола ECE R-129. Според тази нова "i-Size" регулация деца на възраст под 15 месеца трябва да пътуват в детско столче в посока обратна на движението. Това се смята за най-безопасният начин на транспорт според много експерти, включително потребителските и здравни огранизации Which? и ADAC, както и независимата германска потребителска организация Stiftung Warentest.


Посока обратна на движението до около 4 г. възраст и височина 105 см.

Алтернатива за поставяне по посока на движението (напред) след 16-я месец на детето и минимална височина 76 см.

Вградена L.S.P. Систем за защита от страничен удар

Функция наклон на облегалката с една кръка

Регулируема на височина облегалка за глава

Система с изщракване за смяна посоката на седалката


Детето може да бъде транспортирано в посока обратна на движението в Cybex Sirona M2 i-Size от самото си раждане до около 4 годишна възраст (и достигане на височина 105 см.). Новият, интелигентен дизайн дава възможност дори на по-високите деца да разполагат с достатъчно място за краката си в тази посока. В същото време това не отнема много място в цялостното пространство на колата - Sirona M2 i-Size се монтира лесно и в по-малки коли. Допълнително удобство и улеснение е функцията наклон на облегалката с една ръка.


Детско столче за кола в посока обратна на движението

Посока обратна на движението от раждането до около 4 годишна възраст

Значително намалява риска от травми в случай на катастрофа.

Новата Sirona M2 i-Size позволява транспортиране на деца в посока обратна на движението от тяхното раждане докато стигнат височина 105 см. (прибл. 4 годишна възраст).


Алтернатива - по посока на движението

Система с изщракване за смяна посоката на столчето

Sirona М2 i-Size има система за изщракване, която позволява лесна смяна между позиция по посока или срещу посоката на движението.

В зависимост от вашите предпочитания, Sirona M2 i-Size може да се ползва по посока на движението за деца на възраст над 16 месеца и 76 см. височина (до 105 см.)


Вградена система за защита от страничен удар

За по-добра защита в случай на страничен сблъсък.

Протекторите на L.S.P. Системата се разгъват до най-близката врата, поемайки силата от удара на много ранен етап.

Независимо дали Sirona M2 i-Size е в посока на или обратна на движението, вградената L.S.P. система увеличава нивото на безопасност в случай на страничен удар в комбинация с протекторите за глава и рамена.


12 позиции за регулиране височината на облегалката за глава

Защита и комфорт, растящи заедно с Вашето дете.

Защита, която расте с детето.

12 позиции за регулиране височината облегалката за глава, в която са вградени водачи за предпазните колани, които растат заедно с детето.


Модулна система М-серия

Тази лека кошница за кола отговаря на най-новите стандарти за безопасност и допълва "семейната система" заедно с Base M и Sirona M2 i-Size. Модулната система позволява монтиране на две кошници/столчета за кола на една база.


Функции


Корпус, абсорбиращ енергията на удара.:
Абсорбира силата на удара и защитава бебето.


Държач за колан:
Улеснява изкарването на детето от столчето


Легнало положение с една ръка:
Лесно поставяне в перфектната желана позиция - 5 позиции в посока обратно на движението; 3 позиции по посока на движениетоРазмери: в660 х ш440 х д720 мм.


(Често задаван въпрос: Каква е разликата между Sirona и Sirona M2 i-Size? Отговор: Двете столчета са проектирани за транспортиране на деца в посока по или обратна на движението до около 4г. възраст. Най-голямата разлика между двете е в това, че Sirona M2 i-Size отговаря на новия Европейски стандарт ECE R-129, а Sirona на ECE-R 44/04. Други разлики са във функционалността и спецификациите:
- Обезопасяване - Sirona M2 i-Size - посока напред или назад детето бива обезопасено с 5-точков колан. При Sirona - предпазна възглавница в посока напред и 5-точков колан в посока обратна на движението.
- Начин на смяна на посоката на движение - Sirona - въртене на 360 градуса. Sirona M2 i-Size - система с механично въртене и изщракване.
- Наклон на облегалката - Sirona в посока назад се накланя в 7 позиции и 5 напред, а Sirona M2 i-Size се накланя има 3 позиции напред и 5, когато столчето е монтирано в посока обратна на движението.
- L.S.P. системата на Sirona е телескопична, а на Sirona M2 i-Size е разгъната
- Предпазният борд за крачетата на Sirona може да се маха, а на Sirona M2 i-Size е вградена част от базата.
- Sirona M2 i-Size има фиксирани меки подложки за рамената и индикатор за опорния крак, който показва дали правилно сте монтирали столчето, базата и опорния крак.
- Sirona M2 i-Size се предлага в 8 цвята, а Sirona в 8 цвята + серия Plus за материи в деним ефект.)Сходни стоки

реклама
Стоки по категории