Столчета за кола, кенгура, слингове

към началото / всички стоки
Стол за кола Cybex Sirona M2 i-Size&Base M Autumnn Gold 518000361

Стол за кола Cybex Sirona M2 i-Size&Base M Autumnn Gold 518000361

цена: 849'00лв

Стол за кола Cybex Sirona M2 i-Size&Base M Autumnn Gold 2018

от раждането - 105 см., до около 4 годишна възраст

Sirona M2 i-Size е тествана с База M i-Size.

SIRONA M2 I-SIZE ДЕТСКО СТОЛЧЕ ЗА КОЛА В ПОСОКА ОБРАТНА НА ДВИЖЕНИЕТО Безопасност в посока обратна на движението докато детето стигне височина 105 см.

Новата Cybex Sirona M2 i-Size отговаря на Европейската регулация за детски столчета за кола ECE R-129. Според тази нова "i-Size" регулация деца на възраст под 15 месеца трябва да пътуват в детско столче в посока обратна на движението. Това се смята за най-безопасният начин на транспорт според много експерти, включително потребителските и здравни огранизации Which? и ADAC, както и независимата германска потребителска организация Stiftung Warentest.

 • Посока обратна на движението до около 4 г. възраст и височина 105 см.
 • Алтернатива за поставяне по посока на движението (напред) след 16-я месец на детето и минимална височина 76 см.
 • Вградена L.S.P. Система за защита от страничен удар
 • Функция наклон на облегалката с една кръка
 • Регулируема на височина облегалка за глава
 • Система с изщракване за смяна посоката на седалката

Детето може да бъде транспортирано в посока обратна на движението в Cybex Sirona M2 i-Size от самото си раждане до около 4 годишна възраст (и достигане на височина 105 см.). Новият, интелигентен дизайн дава възможност дори на по-високите деца да разполагат с достатъчно място за краката си в тази посока. В същото време това не отнема много място в цялостното пространство на колата - Sirona M2 i-Size се монтира лесно и в по-малки коли. Допълнително удобство и улеснение е функцията наклон на облегалката с една ръка.

ДЕТСКО СТОЛЧЕ ЗА КОЛА В ПОСОКА ОБРАТНА НА ДВИЖЕНИЕТО Посока обратна на движението от раждането до около 4 годишна възраст

Значително намалява риска от травми в случай на катастрофа.

Новата Sirona M2 i-Size позволява транспортиране на деца в посока обратна на движението от тяхното раждане докато стигнат височина 105 см. (прибл. 4 годишна възраст).

АЛТЕРНАТИВА - ПО ПОСОКА НА ДВИЖЕНИЕТО Система с изщракване за смяна посоката на столчето

Sirona М2 i-Size има система за изщракване, която позволява лесна смяна между позиция по посока или срещу посоката на движението.

В зависимост от вашите предпочитания, Sirona M2 i-Size може да се ползва по посока на движението за деца на възраст над 16 месеца и 76 см. височина (до 105 см.)

ВГРАДЕНА СИСТЕМА ЗА ЗАЩИТА ОТ СТРАНИЧЕН УДАР За по-добра защита в случай на страничен сблъсък.

Протекторите на L.S.P. Системата се разгъват до най-близката врата, поемайки силата от удара на много ранен етап.

Независимо дали Sirona M2 i-Size е в посока на или обратна на движението, вградената L.S.P. система увеличава нивото на безопасност в случай на страничен удар в комбинация с протекторите за глава и рамена.

12 ПОЗИЦИИ ЗА РЕГУЛИРАНЕ ВИСОЧИНАТА НА ОБЛЕГАЛКАТА ЗА ГЛАВА Защита и комфорт, растящи заедно с Вашето дете.

Защита, която расте с детето.

12 позиции за регулиране височината облегалката за глава, в която са вградени водачи за предпазните колани, които растат заедно с детето.

МОДУЛНА СИСТЕМА М-СЕРИЯ

Тази лека кошница за кола отговаря на най-новите стандарти за безопасност и допълва "семейната система" заедно с Base M и Sirona M2 i-Size. Модулната система позволява монтиране на две кошници/столчета за кола на една база.

ISOFIX МОНТАЖ С ЕДНО ИЗЩРАКВАНЕ За позиции по посока или в посока обратна на движението

Isofix монтаж с едно изщракване за поставяне по посока на движението или в посока обратна на движението. Този лесен монтаж гарантира повишена безопасност за детето.

Sirona M2 i-Size е обезопасена с ISOFIX системата на колата и няма нужда от допълнително обезопасяване. Индикатор за правилен монтаж предотвратява грешки при инсталирането.

ФУНКЦИИ:
 • Корпус, абсорбиращ енергията на удара.:
  Абсорбира силата на удара и защитава бебето.

 • Държач за колан:
  Улеснява изкарването на детето от столчето

 • Легнало положение с една ръка:
  Лесно поставяне в перфектната желана позиция - 5 позиции в посока обратно на движението; 3 позиции по посока на движението

Дължина / Широчина / Височина: 720 / 440 / 660 мм
Тегло: 14 кг
стандарт ECE R-129
Машинно пране на тапицерията при 30 

Сходни стоки

реклама
Стоки по категории