Играчки, проходилки, бънджи

към началото / всички стоки
Стол за кола Cybex Cloud Z i-size Birds of Paradise Fashion Collection

Стол за кола Cybex Cloud Z i-size Birds of Paradise Fashion Collection

цена: 659'00лв

Кошница за кола Cloud Z i-size Fashion

Cloud Z i-Size Plus е наследникът на победителя в много тестове Cloud Q Plus. а сега е и с 15% по-лек.

Перфектното семейство

Столчето има система за защита при страничен удар (L.S.P.). която в комбинация с енерго-абсорбиращият корпус значително увеличава безопасността на детето в случай на страничен удар. Cloud Z i-Size може да премине в напълно легнала позиция извън колата. а облегалката за глава е с 11 позиции за регулиране на височина с автоматично регулиране на коланите. Иновативният механизъм на База Z позволява завъртане в посока към вратата. което много улеснява влизането и излизането. Базата е и с Driving Direction Control (D.D.C.) - система. която подсигурява движение в правилната посока обратно на движението.

  • Вградена L.S.P. Система
  • Ергономична. напълно легнала позиция
  • Механизъм за въртене на 180° с Driving Direction Control (D.D.C.)

 

Вградена система за защита при страничен удар (L.S.P.)

L.S.P. системата на Cloud Z i-Size дава повече безопасност в случай на страничен удар. В комбинация с енерго-абсорбиращия корпус намалява силата на удара с около 25%.

Ергономична напълно легнала позиция

Cloud Z i-Size предлага ергономичната напълно легнала позиция с повече място за крачетата на бебето извън колата. Ъгълът се регулира лесно. с една ръка. без да се налага да изкарвате бебето от столчето.

 

Въртящ се механизъм с Driving Direction Control (D.D.C.)

Иновативният въртящ се механизъм осигурява комфортна позиция за лесно влизане и излизане в комбинация с База Z (предлага се отделно). Това означава по-малко напрежение в гърба на родителя и по-лесна смяна посоките на движение. Driving Direction Control (D.D.C.) предотвратява погрешно ползване по посока на движението.

XXL сгъваем сенник

Вграденият. сгъваем XXL сенник пази от слънце и вятър и има слънцезащитен фактор на материята UPF50+.

Модулна Система

Имате избор - като част от Z-Line Модулната система. Cloud Z i-Size и Sirona Z i-Size споделят една база Z. Така имате дълъг период от време на безопасно возене на детето. докато то стане на 4 години или достигне височина 105 см.

Регулируема на височина облегалка за глава

Облегалката за глава има 11 позиции за регулиране на височина спрямо растежа на детето. Вграденият колан автоматично се регулира сам. спрямо подглавника за секунди.

Махаща се подложка за новородено

Cloud Z i-Size има махаща се подложка за новородено. благодарение на която бебето може да лежи в напълно легнала позиция. Това намалява риска от проблеми с дишането по време на сън заради накланяне на главичката напред. Когато бебето достигне височина 60 см. подложката се маха и се освобождава повече място.

Система за пътуване

Cloud Z i-Size може да се закрепи към всяка от количките CYBEX. gb или други избрани марки. Кошницата за кола е част от удобната система за пътуване извън колата и ви дава повече мобилност.

Енерго-абсорбиращ корпус

Безопасността е топ приоритет при всички CYBEX и gb столчета за кола: гъвкавата. но здрава структура на корпуса поема силата на удара при сблъсък и предпазва бебето.

Сходни стоки

реклама
Стоки по категории