Столчета за кола, кенгура, слингове

към началото / всички стоки
Стол за кола Cybex Cloud Z i-size Autumn Gold

Стол за кола Cybex Cloud Z i-size Autumn Gold

цена: 529'00лв

Кошница за кола Cloud Z
Cloud Z i-Size е логическият наследник на победителят в много тестове Cloud Q . а сега е и с 15% по-лек.

Перфектното семейство
Столчето има система за защита при страничен удар (L.S.P.). която в комбинация с енерго-абсорбиращият корпус значително увеличават безопасността на детето в случай на страничен удар. Cloud Z i-Size може да премине в напълно легнала позиция извън колата. а облегалката за глава е с 11 позиции за регулиране на височина с автоматично регулиране на височина. Иновативният механизъм на База Z позволява завъртане в посока към вратата. което много улеснява влизането и излизането. Базата е и с Driving Direction Control (D.D.C.) - система. която подсигурява движение в правилната посока обратно на движението.

Вградена L.S.P. Система

Ергономична. напълно легнала позиция

Механизъм за въртене на 180° с Driving Direction Control (D.D.C.)

Характеристики:

Вградена система за защита при страничен удар (L.S.P.)
L.S.P. системата на Cloud Z i-Size дава повече безопасност в случай на страничен удар. В комбинация с енерго-абсорбиращия корпус намалява силата на удара с прибл. 25%.

Ергономична напълно легнала позиция
Cloud Z i-Size предлага ергономичната напълно легнала позиция с повече място за крачетата на бебето извън колата. Ъгълът се регулира лесно. с една ръка. без да се налага да изкарвате бебето от столчето.

Въртящ се механизъм с Driving Direction Control (D.D.C.)
Иновативният въртящ се механизъм осигурява комфортна позиция за лесно влизане и излизане с База Z - това означава по-малко напрежение в гърба на родителя и по-лесна смяна посоките на движение. Driving Direction Control (D.D.C.) предотвратява погрешно ползване по посока на движението.

XXL сгъваем сенник
Вграденият. сгъваем XXL сенник пази от слънце и вятър и има слънцезащитен фактор на материята UPF50+.

Модулна Система
Имате избор - като част от Z-Line Модулната система. Cloud Z i-Size и Sirona Z i-Size споделят една база Z. Така имате дълъг период от време на безопасно возене на детето. докато то стане на 4г. и достигне височина 105 см.

Регулируема на височина облегалка за глава
Облегалката за глава има 11 позиции за регулиране на височина спрямо растежа на детето. Вграденият колан автоматично се регулира сам. спрямо подглавника за секунди.

Махаща се подложка за новородено
Cloud Z i-Size има махаща се подложка за новородено. благодарение на която то може да лежи в напълно легнала позиция. Това намалява риска от проблеми с дишането по време на сън заради накланяне на главичката напред. Когато бебето достигне височина 60см. подложката се маха и се освобождава повече място.

Система за пътуване
Cloud Z i-Size може да се закрепи към всяка от количките CYBEX. gb или други избрани марки. Кошницата за кола е част от удобната система за пътуване извън колата и ви дава повече мобилност.

Енерго-абсорбиращ корпус
Безопасността е топ приоритет при всички CYBEX и gb столчета за кола: гъвкавата. но здрава структура на корпуса поема силата на удара при сблъсък и предпазва бебето.

Допълнително може да закупите:

- Base Z - Лесен и сигурен монтаж само с едно изщракване без ползване на колана на колата. Благодарение на нея имате позиция на столчето за лесно вкарване и изкарване на детето.

- Летен Калъф - Направен от 85% памук и 15% полиестер. Дава комфорт и усещане за прохлада в горещите летни дни.

- Сенник - XXL сенника се разгъва още повече за още по-добра защита и е със слънцезащитен фактор на материята UPF50+. Има мрежести части за по-добра въздушна вентилация.

- Комарник - Защита от насекоми

- Дъждобран - Пази детето от дъжд и вятър.

- Чувалче - С мека подплата отвътре и магнитни клипсове за лесно отваряне.

- ISOFIX Водачи - Улесняват монтажа на столчето и пазят тапицерията на автомобила. Към всеки CYBEX ISOFIX и столче ISOFIX Connect има включен по един комплект.

Сходни стоки

реклама
Стоки по категории