Столчета за кола, кенгура, слингове

към началото / всички стоки
Стол за кола Cybex Aton 5 Manhattan Grey

Стол за кола Cybex Aton 5 Manhattan Grey

цена: 249'00лв

Стол за кола Cybex Aton 5

Пета генерация на успешните кошници за кола CYBEX ATON

Следвайки стъпките на своите предшественици. сред които Aton 2 - победителят в тестовете на Stiftung Warentest от 6/2012 в група 0+. Aton 5 добавя нови характеристики към успешната серия столчета за кола Cybex Aton.

 

Комфортно и безопасно

Сред уникалните характеристики за безопасност са регулируема на височина облегалка за глава с интегрирани водачи за предпазните колани. които подобряват безопасността при инцидент. Корпусът. който поглъща силата на удара при катастрофа и доказаната L.S.P. система. Добавени са и нови екстри за комфорт - голям XXL сенник и вътрешно пространство. което е перфектно за недоносени и много малки новородени.

Нова функция позволява идеален ъгъл на седене и гарантира. че линията на главата. врата и гърдите е равна. Рискът от задушаване при накланяне на главата напред се намалява значително. Кошницата за кола може да се използва с коланите на автомобила или с една от нашите бази за лесен монтаж и допълнителна сигурност.

  • Махаща се подложка за новороденo. която осигурява напълно легнала позиция.
  • 8 позиции за регулиране височината на облегалката за главата с вградени водачи за предпазните колани.
  • Линейна система за защита от страничен удар (L.S.P. System)
  • Вграден XXL сгъваем сенник със слънцезащитен фактор на материята UPF50+

Облегалка за глава с 8 позиции за регулиране на височина

Осемте позиции за регулиране на височината на главата с интегрирани водачи за коланите е друг аспект на оптималната защита при страничен удар. Височината на коланите се настройва автоматично в зависимост от височината на облегалката за глава. като оставя в миналото ръчното им регулиране . Системата на Y-колан е доказано по-ефективна и удобна с безопасният отвор. особено за много малки бебета. Мека седалка с бродерия. Подложката към облегалката за глава може да се използва за регулиране на височината на таза на бебето.

 

L.S.P. System

Линейната защита от страничен удар (L.S.P. System) абсорбира силата на удара и я разпределя по корпуса на столчето. като по този начин се намалява рискът за детето. което се вози в столчето. Силата на първоначалния удар се поема от системата за линейна защита (L.S.P. System) . чрез нейната телескопична структура и се абсорбира от еластичният материал на корпуса на столчето. Еластичните материали и специалната изработка на корпуса на столчетата позволява абсорбиране на силата на удара във вътрешността им. разпределяне и отвеждане далеч от детето. което остава сигурно защитено.

 

Махаща се подложка за новородено

Мускулите на врата и рефлексите на недоносените или малки бебета са все още слабо развити и има висок риск от накланяне на главата напред. което може да доведе до сериозни проблеми с дишането и дори задушаване. Работейки в тясно сътрудничество с германските лекари и акушерки и провеждайки многобройни тестове. за да определят идеалната ъгъл за кърмачета. тази нова функция е разработена. за да осигурява възможно най-легнало положение. Рискът от задушаване по този начин значително намалява. Механизмът за корекция на височината. също така предлага повече пространство и комфорт за по-големи деца.

 

Като част от Cybex система за пътуване

Кошницата за кола Cybex  Aton 5 може лесно да се превърне в система за пътуване. С помощта на адаптери. столчето за кола Cybex Aton 5 се превръща в практична система за пътуване с бебешките колички Cybex Balios S. Balios M. Agis M-Air. Eezy S. Eezy S Twist. Priam и Mios. Те са съвместими и с други марки колички - Bugaboo. Baby Jogger. Mamas & Papas и др. По този начин осигуряват лек. гъвкав и компактен вариант за пътуване. за живот в града или на път. предлагайки на родителите ново измерение на мобилността.

 

Корпус. който абсорбира енергията на удара

Със защита срещу страничен удар.

 

Мека. подплатена допълнителна подложка

Регулиране на височина и ширина. закрепва се към облегалката за главата.

 

Интегриран XXL сгъваем сенник

Четири позиции на сгъване. с UV50+ слънчева защита.

 

Сходни стоки

реклама
Стоки по категории