Хранене, столчета за хранене, пелени

към началото / всички стоки
Стол за хранене + шезлонг Sit’n Relax

Стол за хранене + шезлонг Sit’n Relax

цена: 299'00лв

Облегалката и поставката за крачета са също регулируеми. Таблата може да се премахва, налице е и голямо място за багаж и различни принадлежности. Идеалният висок стол за новородени.

Sit’n Relax е много практичен висок стол в комбинация с бебе и столче за закрепване. Приспособление за прикрепване са 7-позиционни, регулируеми във височина.

Уютното бебе прикачване може да се използва от раждането. Без значение на коя маса: детето ви винаги ще седи на нивото на очите ви и ще участва във всичките семейни събития благодарение на 7-позиционното регулируемо по височина закрепване. Можете да наклоните облегалката на приставката бебе до легнало положение чрез използването на само една ръка. По този начин детето ви ще лежи удобно в неговото приставка- бебе. А сладък mobile стимулира двигателните умения на бебето. Може да се завърти или да бъде напълно премахнато. 

След като вашето бебе може да седи без чужда помощ, използвайте прикаченият висок стол. Широката и ергономична форма на седалката е много удобна. Облегалката може да бъде приведена в легнало положение като използва само една ръка, стъпалото може да се регулира според височината на вашето дете.

5-точковия колан и допълнително приложеният пластмасов държач осигуряват сигурен захват когато бебето ви седи в малкият си стол или когато се храни с вас на масата. Можете да регулирате таблата за храна и таблата за игра в дълбочина за идеално място за краката. Полезна вдлъбнатина за чаша осигурява сигурното захващане на напитките и повдигнатите краища гарантират, че нищо няма да падне. Въпреки това, на таблите за храна и игра могат да бъдат отстранени за почистване без проблеми, ако е необходимо.

Когато детето ви порасне и не се нуждае от подноса за храна, може да го окачите лесно на рамката.
Играчки и други вещи могат да се съхраняват в голямата кошница. При необходимост, можете да преместите Sit’n Relax благодарение на двете му колела или да го сгънете, за да спестите място.
Благодарение на двойната си функция, вие ще можете да използвате Sit’n Relax дълго време. Sit’n Relax- многофункционалният начален комплект от раждането нататък.

Сходни стоки

реклама
Стоки по категории