Хранене, столчета за хранене, пелени

към началото / всички стоки
С-образна възглавница за бременност и кърмене DUO

С-образна възглавница за бременност и кърмене DUO

цена: 99'90лв

Мултифункционална и иновативна, създадена дори за най-взискателните майки.

Двукамернасърцевина- едната част, създадена да по служи за опора на главата, е с пълнеж от мек силиконов материал. Другата основна част е от микроперли с диаметър 0,5-1,5 см - материал, използван за рехабилитационни възглавници, така че да да даваопора и стабилност на всяка частна тялото. По този начин си подсигурявате необходимата почивка и пълно отпускане на мускулите. Пълнежът ще създаде в майката усещане за потъващи пясъци. По този начин продуктътще пасне идеално на формата на тялотои ще Ви осигури така нужния комфорт и удобство.

Същият е ефектът и при бебето, когато започнете да използвате артикулът по време на кърмене.

Калъфката е изработена от сертифицирана поOeko-Tex Standart материя.

Може да се ползва при:

  • По време на бременност;
  • По време на кърмене;
  • За почивка или игра на бебето Ви.

Продуктът е безопасен и хипоалергенен, изработен от висококачествени материали. Калъфката е с цип, така вие ще имате възможността да я сваляте иперете на 40 градуса.

Този модел е препоръчванот експерти, защото ще Ви осигури комфортен сън от лявата Ви страна. Ще имате възможността да починете и релаксирате в позата, която предпочитате.Болките в гръбначния стълб ще се облекчат,независимо дали сте в легнало или седнало положение.Подпира тазобедрените стави.

Благодарение на възглавницата, бебето ще заеме удобна позиция за хранене.Тя ще му послужи като гнездо, в което да се чувства безопасно. С напредването на месеците, то ще има нужда да се научи да седи. В този процес, възглавницата ще се окаже пръв помощник, защото ще осигури така нужния мукофморт на гърба.

Характеристики

Размер: 330 х 25 см.

Калъфката е изработена от 100% памук.

Вътрешната част е съставена от текстилно покритие 100% полиестер, а пълнежът е от микроперли стиропор.

Сходни стоки

реклама
Стоки по категории