Бебешки продукти за баня

към началото / всички стоки
Слънчеви очила JOKALA за деца от 2 до 4 години

Слънчеви очила JOKALA за деца от 2 до 4 години

цена: 50'60лв

СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА JOKALA  – ЗА ДЕЦА ОТ 2 ДО 4 ГОДИНИ  - част от разкошната серия слънцезащитни очила на френската марка Ki ET LA, която ще помогне на Вашето бебе /дете да бъде доволно, усмихнато, предпазено, а също така и модерно! 

Ширина : 105 мм, височина на лещите: 35 мм.

Маркер CE означава удовлетворяване на изискванията на европейските директиви, а именно: ниво на защита - близко до 100 % филтриране на лъчи с дължина до 400 nm !

100% СИГУРНОСТ: Рамка е в едно цяло парче: няма винтчета = НЯМА риск от поглъщане на отделяеми парчета;

100% НЕЧУПЛИВИ И ГЪВКАВИ: Рамката е изработена от ударо-устойчива материя – очилата може да бъдат огъвани във всички посоки/Поликарбонатни лещи - нечупливи и устойчиви на надраскване;

100% РЕЦИКЛИРУЕМИ: 1-вите в света детски слънчеви очила, които са 100% рециклируеми;

100% УДОБНИ: Много лека и мека рамка с тънки и накрайници, които не тежат на ушите на детето, децатата се чувстват прекрасно и с удоволствие носят предпазни очила,

100% ЗАЩИТА: Стъклата са категория 4, максималния възможен защитен индекс на затъмнение и с оптимално високи стъкла (> 30 mm) да покриват перфектно очите и визуалното пространство на бебето и детето.

Всички слънчеви очила се придружават с 1 торбичка органичен памук и красива картонена опаковка Ki ET LA, 1 еластична връзка за главата и 1 стикер (който децата залепват там, където родителите не разрешават), указания и сертификати.

Новост е филтъра BB (Blue blocker) – предпазва от вредните „сини лъчи“ – единствено KiETLA очилата са произведени с този допълнителен филтър.

Сходни стоки

реклама
Стоки по категории