Играчки, проходилки, бънджи

към началото / всички стоки
Rubens Barn кукла Original "Harry"

Rubens Barn кукла Original "Harry"

цена: 198'70лв

Ръчно изработено щастие което идва от Швеция!

Куклите Rubens Barn са световно известни със своята изразителност, реалистични характеристики и силната връзка, която създава детето с тях.

Тяхното производство стартира когато скулптурът Ева Яренског (Ewa Jarenskog) се опитва да създаде играчка за гушкане също толкова реалистична като скулптура, но мека от плат, създавайки игра която, ще остане за цял живот.

Целта на Rubens Barn е да развива емпатия в играта на детето без да се налага да излиза от ценното детство.

Изработка

Всяка кукла е създадена ръчно чрез 100 отделни процедури, Лицата са изваяни с мек плат, за да постигнат емоционално и изразително лице, Очите са много важни, Бродирани което ги прави жизнени и заедно с тяхната топла усмивка правят куклите Rubens Barn неустоим приятел.

В продължение на 16 години куклите Rubens Barn се шият в частна фабрика в Китай, Rubens Barn са горди от това партньорство, защото това малко семейство обича работата си и се е отдало на създаването на Rubens Barn.

Грижа

Всички кукли може да се перат на 30 градуса и да се сушат в сушилна на ниски градуси.

Дрехите им трябва да се перат на ръка.

Barn на шведски означава дете и всяко действие на Rubens Barn  е насочено към децата, Мотивация на Rubens Barns  е емоционалното образование и развитие на характер общителен и разбиращ, което през последните 16 години се изпълнява успешно.

Размер на кукла Original: Тегло 1000 грама, височина 50см.

 

Сходни стоки

реклама
Стоки по категории