Хлапета.bg

Играчки, проходилки, бънджи

към началото / всички стоки
Пони с подвижни криле - My Little Pony

Пони с подвижни криле - My Little Pony

цена: 69'00лв

My Little Pony известният анимационен филм на всички деца по света, благодарение на който зашеметителните играчки учат децата на приятелсво. Момичетата с удоволствие играят с фигурките пони, куклите и интерактивните играчки. Новата серия играчки от My Little Pony е посветена на пълнометражния филм ‘’Малкото Пони: Филмът’’. Съгласно сюжета на филма: Когато тъмна сила заплашва града на понитата Понивил, 6-имата главни герои предприемат пътуване до края на своя свят Екуестрия, за да спасят любимия си дом.

Представяме на вниманието ви новия герой- Хипогриф. Фигурката е със светлини и звукови ефекти и множество точки на артикулация. Предните крака се движат и всяко крило се сгъва на две места. С такава забележителна играчка можете да разигравате много забавни сцени.

Внимание! За работа с играчката е нужна една батерия 1.5V тип ‘’АА’’. В комплекта е включена батерия за мостра, препоръчително е когато започнете игра да замените батерията с нова. На картонената кутия има функция Try me, която позволява да проверите как работи самата играчка, без да отваряте кутията.

Подходящо за деца над 4 години.
 

Сходни стоки

реклама
Стоки по категории