Обзавеждане за детска стая

към началото / всички стоки
Пелена Miracle Blanket

Пелена Miracle Blanket

цена: 57'90лв

Има ли Вашето новородено дете проблеми със съня? Плаче ли без видима причина или го мъчат колики?

Повиването на бебето в тази пелена е може би отговорът, който търсите. Чрез Miracle Blanket™, компанията Red Castle модернизира едновремешната практика на нашите баби да повиват бебето в голямо парче плат, за да го успокоят и да го накарат да се почувства сигурно.

Увито така, бебето се чувства защитено и спокойно, адаптира се лесно към новия заобикалящ го свят. По време на сън, през топлите месеци (когато можете да оставяте краката на бебето отвити) или през зимните, ръцете му са близо до тялото, когато е повито с пелената Miracle Blanket™, като по този начин изчезва стряскането от неотминалите все още архаични рефлекси (рязкото рязстваряне на ръцете, рефлекса на Моро и др.). Така Вашето дете ще спи по-спокойно и по-дълго, а когато се буди, то няма да е с плач и стреснато.

Лекият натиск, упражняван от пелената Miracle Blanket™ върху корема, успокоява бебето и редуцира ефекта на неприятните колики.

Родителите споделят, че пелената е наистина едно истинско чудо. Miracle Blanket™ пелена може да бъде ползвана от раждането, до около 14-та седмица на Вашето новородено.

Сходни стоки

реклама
Стоки по категории