Играчки, проходилки, бънджи

към началото / всички стоки
3D пъзел - Бурж Халифа в Дубай

3D пъзел - Бурж Халифа в Дубай

цена: 47'90лв

аним ви да започнете околосветското си пътешествие на „CubicFun“ със сглобяемия модел на най-високата сграда в света „Бурж Халифа“. Запознайте детето си с този изумителен архитектурен шедьовър, намиращ се в Дубай.
Небостъргачът „Бурж Халифа“ е внушителен архитектурен проект от световна класа, който се намира в центъра на „Downtown Dubai“. Висок е 829.84 m и има 169 етажа. Проектът е струвал на Обединените Арабски Емирства около 1.5 милиарда долара, а целия комплекс около него още 20 милиарда долара. Тази баснословна сума се е оказала непосилна дори за богатата страна и тя е поискала помощ от съседното емирство Абу Даби. От благодарност за оказаната помощ, на церемонията по откриването на сградата през 2010 г., сградата е преименувана от „Бурж Дубай“ на „Бурж Халифа“ в чест на емира на Абу Даби.
Моделът на небостъргача се състои от 92 елемента за сглобяване, за които не са необходими никакви допълнителни инструменти, а единствено голямо желание и ентусиазъм. Докато детето сглобява архитектурния шедьовър, то ще се запознае отблизо с комбинираните геометрични компоненти, характерни за ислямската архитектура. Y-образната ѝ основа е разположена върху удобна поставка, която с лекота държи високите компоненти на небостъргача, които се стесняват към върха.

Сглобяването на картонения модел може да подобри много важни умения на детето като мисленето, въображението, постоянството и изобретателността. Сглобяването на макета става изключително лесно и безопасно чрез вмъкване на частите една в друга. Пъзелът на „CubicFun“ тренира не само логиката на малкия строител, но и упражнява координацията между ръцете и очите като крайната цел е красивия и прецизен готов модел. А това е от съществено значение за детето, тъй като ще му помогне в бъдещето за задълбочено мислене в науки като математика, физика, а защо не и инженерство на по-късен етап.
Пъзелът „Бурж Халифа“ е изключително здрав и екологичен продукт, което го прави безопасен за децата. Той отговаря на европейските и американски стандарти за безопасност на детските играчки. Пъзелът е проектиран много професионално и след като бъде сглобен, изглежда много красиво. Освен това е много издържлив, което ще му позволи да краси дълго време детската стая без да се деформира.

3D пъзелът-макет е:

  • лесен за сглобяване
  • не са необходими инструменти за направата му
  • образователен
  • пресъздава оригинала с точност и детайлност
  • частите са предварително оцветени по подобие на оригинала
  • частите на макета са изработени от пенокартон
  • съдържа 136 части

Сходни стоки

реклама
Стоки по категории