Играчки, проходилки, бънджи

към началото / всички стоки
Нърф Modulus Ghost Ops Shadow ICS-6

Нърф Modulus Ghost Ops Shadow ICS-6

цена: 64'90лв

Останете в таен режим или осветете пътя с Нърф Modulus Ghost Ops Shadow ICS-6 бластер! Той разполага с прозрачен корпус, който свети при натискане на активатора на светлината. Дръжте бластера чист, за да останете в сенките за тайно действие. Осветете бластера, по време на мисии с ниска осветеност. Персонализирайте бластера Shadow ICS-6 с включената цев на осветителя, която светва, когато бластерът е осветен. Този бластер има вътрешен пълнител, който може да побере до 6 стрели. Заредете стреличките, и дръпнете спусъка, за да стреляте с 1 стрела. Той се предлага с 6 модула стрелички. Прикрепете аксесоарите на системата Нърф Modulus към 4-те тактически релси и точката за закрепване на амунициите, за да модифицирате бластера. Shadow ICS-6 бластер е част от серията бластери и ъпгрейди на Ghost Ops. С цялата система Modulus са възможни повече от 1000 комбинации! (бластери, комплекти за надграждане и аксесоари, които се продават отделно).

ВНИМАНИЕ: Не се цели в очите или лицето.

ЗА ДА ИЗБЕГНЕТЕ НАРАНЯВАНЕ: Използвайте само официални стрелички от Нърф. Другите стрели може да не отговарят на стандартите за безопасност. Не променяйте стреличките.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: ОПАСНОСТ ОТ ПОГЛЪЩАНЕ - Може да се отделят малки части.

ЗАБЕЛЕЖКА: Не е за игра в пълен мрак. Имайте предвид обкръжението си и изчистете областта на препятствията преди всяка употреба.

Изисква 3 алкални батерии AAA (включени демо батерии).

 

Сходни стоки

реклама
Стоки по категории