Хранене, столчета за хранене, пелени

към началото / всички стоки
Мека повдигаща детска седалка Booster Squish - синя

Мека повдигаща детска седалка Booster Squish - синя

цена: 55'95лв

В Prince Lionheart вярват, че всеки трябва да има своето място около масата, затова и правят повдигащи седалки, които позволяват на най-малките членове на семейството да са с близките си на закуска, обяд или вечеря от момента, в който могат да седят без опора.

Тази повдигаща седалка е направена за малки деца (18+ месеца), за да могат те, безопасно и удобно, да седят със семейството си, да се учат на обноски и да започнат да се хранят самостоятелно!

Седалката е конструирана така, че да бъде както безопасна, така и много удобна – мястото за сядане е с „окачване”, а не е просто гума или пяна върху твърда основа. Основата е твърда за стабилност, със специален пръстен против приплъзване за по-голяма сигурност, както и с три колана, които придържат седалката върху стола, а немирния й обитател върху нея!

Лека и лесно преносима, тази седалка е идеална за употреба както у дома, така и на път и е предназначена за деца от 18+ месеца, които могат да седят сами, до към 5 годишна възраст или максимално тегло на седящия 28 кг. Макар че ни се иска да ги правят и в размери за големи!

Характеристики:

  • С мека седалка
  • Лека и лесно преносима
  • С 3 чифта колани
  • Лесно се захваща за повечето столове с облегалка
  • Лесна за почистване
  • От 18+ месеца до 5 год. или 28 кг.

Сходни стоки

реклама
Стоки по категории