Детски аксесоари и обувки

към началото / всички стоки
Matchstick Monkey Original Monkey Teething Toy чесалка с апликатор - Blue

Matchstick Monkey Original Monkey Teething Toy чесалка с апликатор - Blue

цена: 29'90лв

Чесалката във форма на маймунка - Matchstick Monkey™ Original Monkey Teething Toy е проектирана така, че да е удобна за захващане от ръчичките на малкото дете. Маймунката има две тънки ръчички, които служат за удобни дръжки. Задната страна на главата е снабдена с четка върху, която може да поставите необходимото количество гел за успокояване на венците. Благодарение на уникалния дизайн на маймункиата. детето само ще може да намери възпаленото място и дъвчейки главата ще разнася гела, върху раздразнените венци.

Гризалката е изработена от хранителен силикон, използван в хранителната индустрия, одобрен от FDA. напълно безвреден за здравето на малкото дете. Материалът от който е изработена чесалката е нетоксичен и е без съдържание на фталати, включително и без съдържание на бисфенол А.

Освен че ще спомогне за успокояването на раздразнените венци, с гризалка Matchstick Monkey™ Original Monkey Teething Toy детето ще развива своите двигателни умения от ранна възраст.

  • Забавен и хигиеничен начин за прилагане на продукти за възпалени венци
  • Подходяща за миене в миялна машина и замразяване във фризер
  • Подходяща за стерилизация с пара или студена стерилизация
  • Без съдържание на фталати
  • Подпомага развитието на двигателните умения

Височина: 10.5 см

Чесалка Matchstick Monkey™ Original Monkey Teething Toy е подходяща и за подарък, благодарение на красивата кутийка, в която се доставя.

Сходни стоки

реклама
Стоки по категории