Играчки, проходилки, бънджи

към началото / всички стоки
Количката на FANCY CRYBABIES MAGIC TEARS

Количката на FANCY CRYBABIES MAGIC TEARS

цена: 49'90лв

След успеха на куклите CryBabies тук са вече и новите миникукли CryBabies Magic Tears, които също плачат с истински сълзи!
CryBabies Magic Tears са серия бебета за колекциониране, които се отличават с уникален дизайн. Те плачат с истинска вода.
Изведете Фенси на разходка с нейната количка и използвайте магическите й сълзи, за да активирате функциите за светлина и пара*.
Продуктът включва ексклузивна фигура Фенси и няколко аксесоара. Количката може да бъде поставена в две различни позиции. * Ефектът „пара“ се симулира с пулверизирана вода.

Как да играете:

  • За да активирате функцията на пръскане на вода като пара, напълнете куклата с вода с помощта на бутилката и налейте няколко капки вода в сензора.
  • За да активирате сензора правилно, водата трябва да докосне и двата контакта, включени в продукта. Когато се активира, водата се разпръсква на дъното на продукта и вграденият в нея светодиод светва за няколко секунди. За да го активирате отново, налейте още няколко капки в сензора . Можете да използвате бутилката или друг контейнер, за да улесните процеса.

Комплектът включва:

  • 1 бр. игрален сет - количката на Fancy.
  • 1 бр. мини кукла Fancy.
  • Различни аксесоари.

Батерии: 2 х LR03 AAA/1.5V (не са включени в комплекта).
Бебетата не издават звуци, само плачат с истински сълзи.


Искаш да знаеш всичко за твоите любимите миникукли CryBabies? Просто кликни на https://magictears.toys/bg и ще разбереш всичко за тях!
А ако искаш да си винаги в течение с всички новини около тях, следи личния им Youtube канал! Там те очакват много забавни епизоди и весели истории!

Сходни стоки

реклама
Стоки по категории