Играчки, проходилки, бънджи

към началото / всички стоки
Jaq Jaq Bird: Сет блокче за рисуване с тебешири и мека птичка

Jaq Jaq Bird: Сет блокче за рисуване с тебешири и мека птичка

цена: 54'60лв

Спечелилият награда сетJaq Jaq Bird е оригинален подарък.в който всяко дете ще се влюби от пръв поглед, Съдържа блокче с листя от типа черна дъска за рисуване, животни за оцветяване и кратка история на всяка страница, Заедно със блокчето за рисуване с тебеширвърви и мека мъничка птичка.

Блокчетосъдържа 8 страници с животни за оцветяване и 4 различни цвята тебешириButterstix®, с които да оцветявате без прах, петна и без да се цапате! Този продукт не отделя никакъв прах(zero Dust ™)! Така че с Jaq Jaq не само не изразходвате хартия, но и почиствате лесно с парцал.

Блокчетоза рисуване Jaq Jaq е невероятен подарък за вашето дете, сега то може да си има постоянна креативна занимавкакъдето и да сте, Екологичен продукт специално създаден за деца с безкрайно въображение.

Малко преносимо блокче, което може да се използва както вкъщи така и навън, по време на вашите пътувания, екскурзии и разходки.Jaq Jaq Chalk Books е креативна игра, която може да бъде написана и изтрита и да се съхранява с години.С книгата за рисуванеJaq Jaq Chalk Books детето ви може да пише или рисува безкрайно.без да мислите за праха и петната.

ТебеширитеButterstix® се продават по отделно, в пакет от 12 цвята или 12 бели, има и магнитен несесер за тебеширите, който да ги съхранява на едно място и не се чупи лесно, Накрая може да опитате и маркерите Butter Butter Chains, които са с ярки цветове, не са токсични и също лесно се изтриват. Както тебеширите, така и маркерите могат да се използватна гладки повърхности като чаши, чинии, прозорци, стени, С продуктите наJaq Jaq ще създадете малка занимавка вкъщи и навън!

Рисувайте с тебешир без прах и без ограничения!

Сходни стоки

реклама
Стоки по категории