Хлапета.bg

Детски аксесоари и обувки

към началото / всички стоки
Хавлия "NATURE BEIGE"

Хавлия "NATURE BEIGE"

цена: 39'00лв

Преди повече от 20 години, в град Аликанте, Испания "Interbaby" Mora Ferre започва своето производство на текстилни изделия за новородени и бебета.

Екипът е мотивиран да предложи на пазара висококачествени текстилни бебешки и детски продукти на най-ниски цени.Interbabyсе специализира изцяло в производството на продукти, изработени изцяло от фин памук, които са изкусно декорирани с красиви бродерии и апликации.

Понастоящем компанията е особено популярна и разпространена в Испания и различни региони по света на няколко континента - Франция, Италия, Германия, Холандия, България, Гърция, Украйна, Алжир, Тунис, ОАЕ и други.

Всички текстилни артикули наInterbabyса съобразени и сертифицирани според Европейските стандарти за качество ОЕКОТЕX, LNE&AIJU’s, а 100% от продукцията е произведена в Испания.

Гаранцията за високото качество и конкурентните и предимства пред другите марки е нарастващия брой клиенти наInterbabyпо целия свят.

Атрактивната визия и многоообразие на продуктите, изключително високото качество, ниските цени както и отличното обслужване са ключовите критерии за успех според които все повече потребители избират и се доверяват наInterbaby.

Характеристики:

Предпочитана заради уникалната си бродерия и качество на хавлията.

Триъгълна част с памучен кант за главичката на детето.

Подходяща както за новоредено,така и за дете на 3 годинки заради размера и мекотата си.

Опакована в красива подаръчна кутия..

За подходящата грижа на този продукт, моля спазвайте инструкциите на етикета.

Сходни стоки

реклама
Стоки по категории