Детски аксесоари и обувки

към началото / всички стоки
GroBag спален чувал "Pocketful of Trunks"

GroBag спален чувал "Pocketful of Trunks"

цена: 85'60лв

Когато бебето спи в спален чувал това е най-красивият и сладък сън. защото то винаги спи в една и съща температура.Няма вероятност да му стане студено и да изстине или много горещо и да се прегрее. Поради тази причина това е най-красивият момент за родителите и най- вече за майката. която е в постоянна грижаза своето бебе.

Спечелилите награда бебешки чували Gro bag идват от Англия където след проучване е установено. че 84% от бебетата спящи в чували. спят в Gro Bag.Те са памучни. висококачествени и перфектно ушити и са сертифицирани и изследвани от агенцията за безопасно спане Lullaby Trust. Всяко от чувалчетата получавате с термометър и инструкции за това какво трябва да носи бебето под чувалчето. в зависимост от температурата на бебешката стая. така че винаги да бъдете сигурни. че дори при ниска температурата. в стаята. на бебето ви ще му бъде достатъчно комфортно и няма да настине. следователно ще спи спокойно. Може да перете спалния чувал в пералня и да го сушите в сушилня без да се притеснявате.

Вижте защо трябва да купите спален чувал Gro Bag

Защо спалните чували Gro Bag се различават от другите спални чували?

Повече от 90% от новите майки в Англия изпозлват спални чували за бебета. Преди 9 години когато за първи път Gro се появяват на пазара процентите са само 2. Но такова е тяхното качество. важен е резултатът - необезпокояван бебешки сън. В Англия имат следния хумор: твърдят. че компанията Gro е променила навиците на бебешкия сън на цялата нация.

Отделно от този факт компанията Gro подчертава. че освен. че бебето спи спокойно. то е и в абсолютна безопасност. От 2011 година Gro работи в тясно сътрудничество с организацията FSID. която по късно се преименува на Lullaby Trust. От тогава се изследват проблемите за безопасния сън на бебето. Така че можем да твърдим. че бебешки чували Gro са не само най-добрите за спокоен бебешки сън. но са и най-безопасните.

Когато купувате спален чувал Gro сте сигурни че:

  • Избирате спален чувал. който покрива най-новите изисквания за Английски стандрати (BS 8510:2009)
  • Избирате единствения спален чувал. който е препоръчан от Lullaby Trust. водещата британска организация за проблемите на внезапната смърт
  • Избирате продукт. който е старателно изследван и са му правени много тестове и проверки
  • Избирате спален чувал. който е правилния размер за вашето дете и е в съответствие на сегашните британски стандарти
  • Избирате извънредно естетичен чувал създаден от висококачествени подбрани материали
  • Получавате безплатен домашен термометър с инструкции. за да сте сигурни. че използвате винаги правилния чувал за най-безопасен и спокоен сън на бебето.
  • Избирате най-любимия и най-високо разпространен спален чувал на Великобритания.

Както казват в Англия всеки спален чувал от друга компания просто не е Gro

Дължина на чувала с размер 0-6 месеца- 75 см.

Дължина на чувала с размер 6-18 месеца- 85 см.

Дължина на чувала с размер 18-36месеца- 100 см.

Дължина на чувала с размер 3-6 години - 125 см.

Сходни стоки

реклама
Стоки по категории