Столчета за кола, кенгура, слингове

към началото / всички стоки
Ергономична раница Cybex Yema Butterfly

Ергономична раница Cybex Yema Butterfly

цена: 499'00лв

Ергономична раница Cybex Yema Butterfly
Ергономичната раница Yema е съчетание на висша мода 2017 с ергономично съвършенство. Минималистичният дизайн и внимателно подбраните детайли я превръщат в практичен моден аксесоар.
- Носене отпред- за новородени.
- Носене отстрани- когато детето вече има контрол на главичката си. Подходящо от 3- тия месец.
- Носене на гръб- освен на главичката, детето трябва да има контрол на гърба и торса си. Подходящо от 6- тия месец.
Родителите с усещане за стил ще харесат Yema заради елегантната визия, а бебетата ще харесат близостта с родителя. Благодарение на безпроблемното регулиране на мястото за сядане и на облегалката за главата Yema расте с детето Ви. Тя е подходяща от раждането до две години (3,5 - 12кг, приблизително 86см) и предлага три позиции за носене: носене отпред, носене отстрани и носене на гръб. Тези позиции поставят детето в поза с разтворени крачета, която ортопедите препоръчват за правилното развитие на тазобедрените стави.
Предимства на Yemaya:
- Удобство и индивидуално регулиране при носене.
- Раменните ленти могат да се носят паралелни или кръстосани.
- Не е нужно допълнително регулиране на катарамите.
- Отпускането или пристягането на лентите е лесно.
- Пасва автоматично на бебета с различен ръст.
- Дава опора без да притиска врата на бебето.
Характеристики:
-Регулируем панел за сядане - може да се разтяга от 20 до 40см., практично вършейки своята функция за целия времеви период. Обхваща и стига до коленете на бебето.
-Заоблена опора за гърба – не упражнява натиск върху гърба, материята обгръща детето наподобявайки усещане за прегръдка. Усещането за прегръдка, което има детето – материята е еластична и обгръща бебето, давайки му опора.
-Мултифункционална опора за главата – дискретно скрита под слоеве плат, дава опора на врата, може изцяло да покрие главата.
-Разпределение на тежестта- раменните ленти могат да се носят кръстосани или паралелно. Колана на кръста е с меки подложки. Всичко това не натоварва гърба и раменете на родителя при носене на детето.
Тегло на продукта- 0.650кг

Сходни стоки

реклама
Стоки по категории