Хранене, столчета за хранене, пелени

към началото / всички стоки
Електрическа помпа за кърма Babyono с 5 режима на работа 406

Електрическа помпа за кърма Babyono с 5 режима на работа 406

цена: 199'00лв

Електрическа помпа за кърма INDIVIDUAL, захранва се с батерия, осигурява висок комфорт и ефективност на работа. Накрайник, изработен от мек силикон, деликатно покрива цялата гърда във всяка позиция на кърмене (седнала, легнала или полулегнала), осигуряваща комфорт за майките, особено след цезарово сечение.

Благодарение на 5 режима на работа, тя е високоефективна и има 7 нива на сила на засмукване, които осигуряват ефикасната експресия на млякото. Тих режим на работа, който гарантира дискретност, позволява на майките да я използват по всяко време и навсякъде. Електрическата помпа е лесна за употреба, сглобяване и разглобяване - тиха е, което позволява удобно използване в движение.

Помпата за кърма INDIVIDUAL предлага още по-големи възможности - комплектът включва контейнер за мляко, който може да се използва и като ръчна помпа за кърма. Всички части от комплекта могат да се съхраняват в удобна чанта, осигуряваща комфорт на използване, независимо от ситуацията.

Помпата за кърма е оборудвана с батерия. За да я заредите, свържете помпата към зарядното устройство и след това към контакта. Помпата ще бъде напълно заредена след прибл. 5 часа и може да се използва до ок. 2,5 часа.

Всички части са произведени от специална пластмаса, предназначена за контакт с храна и не съдържат Бисфенол А (BPA).

Характеристики:

Помпата за кърма Babyono INDIVIDUAL предлага 5 различни режима, които могат да бъдат избрани от майките според техните индивидуални нужди.

Стимулиращ масаж

Препоръчва се да започнете стимулиращ масаж прибл. 2-5 минути преди да изпомпате млякото.

2 в 1 режим

Цикъл от 5 масажни движения, последвани от едно смукателно движение.

Този режим се препоръчва за успокояване на болката от препълнените гърди и за стимулирането им за възпроизвеждането на повече мляко за по-малко време.

Режим на изцеждане

Силата на изцеждане може да бъде настроена в диапазона от L1 до L7. Индивидуалните нива се различават по отношение на силата на засмукване, от ниска до висока.

Двойно честотен режим

Режимът комбинира предимствата на редуване на силна и слаба сила на всмукване. Цикъл на изпомпване с променлива сила (слаб - почивка - силен) ефективно помага за стимулиране на прибрани зърна.

Режим с висока честота

Приятно изцеждане на мляко, като същевременно се стимулира гърдата да предизвика окситоцинов рефлекс, който увеличава скоростта на изпомпване на мляко.

Комплекта включва:

  • Електрическа помпа
  • Силиконов накрайник
  • Шише Babyono - 180 мл
  • Силиконов анатомичен биберон 0m +
  • Зарядно
  • Козметична чанта
  • 2 в 1 контейнер за мляко и ръчна помпа за кърма

Сходни стоки

реклама
Стоки по категории