Обзавеждане за детска стая

към началото / всички стоки
DECT Бебефон SCD711/52 Philips AVENT 00A-0447

DECT Бебефон SCD711/52 Philips AVENT 00A-0447

цена: 191'20лв

DECT Бебефон SCD711/52 Philips AVENT 00A-0447

DECT Технология (Цифрови подобрени безжични комуникации) гарантира нулеви смущения от всякакви други предавателни устройства, като други бебефони, безжични или мобилни телефони. Шифроването на данните осигурява защитена и конфиденциална връзка, така че да сте сигурни, че само вие можете да чуете бебето. 

DECT Технологията осигурява висококачествен и кристално чист звук, така че да може да чуете всеки тих смях, гукане или хълцане. Родителско устройство с акумулаторни батерии Ви позволява да се движите из дома си и около него без кабели за време до 18 часа*, преди да е необходимо повторно зареждане.

Енергоспестяващ режим Smart ECO автоматично свежда до минимум мощността на излъчването и увеличава живота на батерията. Колкото по-близо се намирате до бебето си, толкова по-малко мощност е необходима за идеално свързване.

Сензор за проследяване на температурата Ви позволява да следите климата в стаята на бебето. Бебефонът предлага възможност за задаване на персонализирано предупреждение при промяна температурата.

Светлинните индикаторите се включват и показват нивото на звука в стаята на бебето дори когато звукът на родителското устройство е изключен.

Родителското устройство ще ви предупреди, когато бебефонът Ви е извън обхват или когато зарядът е нисък, помагайки Ви винаги да поддържате връзка с бебето си. Обхват до 330 метра** на открито и обхват до 50 метра** на закрито.

Бебефон Philips AVENT DECT SCD711/52 притежава функцията за обратна връзка с бебето. По всяко време и от всяко място във Вашия дом ще можете да се свързвате с бебето, само с натискане на един бутон. 

Бебефон Philips AVENT разполага с 5 приспивни мелодии и приглушена нощта светлина за успокоение на бебето.

Технически характеристики: 

Диапазон на работната температура: 10 - 40°C 

Температурен диапазон (съхраняване): 10 - 40°C 

Честотна лента DECT 

Автоматичен избор на канали 

Автоматично предупреждение "извън обсег" 

Индикатор за зареждане на батерията 

Индикатор за изтощена батерия 

Светлини за нивото на звука 

Регулиране на силата на звука 

Регулиране на чувствителността 

Време за зареждане: 10 часа 

Електрозахранване: 220-240 V 

Енергоспестяващ Smart ECO режим 

Време на работа с акумулаторни батерии до 18 часа

 

* Времето, необходимо за презареждане зависи от типа използвани батерии и колко често или колко дълго използвате родителското устройство на батерии.

** Обхватът зависи от заобикалящата среда и различните прегради, които могат да причинят загуба на сигнал.

 

Сходни стоки

реклама
Стоки по категории