Играчки, проходилки, бънджи

към началото / всички стоки
Дървена къща за кукли "Брита"

Дървена къща за кукли "Брита"

цена: 189'90лв

Дървена детска къща от "Woody" за вашата малка принцеса. Дървената детска къща ще занимава малчуганите с часове. Тя досущ прилича на истинска и на верандата има тента.
Какво е разположението вътре ли? Първият етаж на къщата разполага с две просторни стаи, отделени с една преграда. Вторият етаж отново е с две стаи, като едната е с тераса, която се намира точно над верандата. Да, два етажа с просторни помещения, така че малката принцеса да може да нанесе цяло семейство от любимите си кукли. Освен това, всички стаи са изцяло отворени от три страни, за да може детето да играе удобно и лесно да поставя куклите. И понеже за всяко малко момиче розовият цвят е сред любимите, къщата е направена точно в този нюанс. Покривът, парапетите и гредите, всичко е в розов дизайн, дори и тентата е създадена от розов плат. 
За да започне детската игра обаче, необходимо е първо да построите къщата. След сглобяването, може да обзаведете приказния дом по собствен вкус, като изберете някоя от специално създадените колекции дървени кукленски мебели. Преградите на стаите в къщата са декорирани, така че детето лесно да определи коя стая каква ще бъде. На първия етаж стената е с картинка на камина и там може да бъдат кухнята и дневната, а на втория преградата има реалистично нарисувани стол, лампион и тапети, така че там ще са спалните помещения.
Подберете различни мебели за интериора и екстериора или изберете семейство кукли за игра, което да се нанесе в къщата. С възможността да декорира само стаите, детето лесно ще научи цветовете и имената на различните предмети и елементи.Със съчиняването на нови и нови истории децата постепенно развиват творческо мислене, въображение и фантазия. А и организирането на забавни игри с всички приятели, помага на малчуганите да развият комуникативните си умения.

Сходни стоки

реклама
Стоки по категории