Обзавеждане за детска стая

към началото / всички стоки
Цифров бебефон BeeConnect

Цифров бебефон BeeConnect

цена: 100'00лв

За родителите безопасността и благосъстоянието на децата са на първо място. Бебефона на Reer Ви дава възможност за непрекъснат контрол на детето. Бебефон BeeConnect разполага със защитената връзка с ясен звук, благодарение FHSS (Frequency Hopping Spread Spectrum), което гарантирана безпроблемна и кристално чиста връзка.

Благодарение на интелигентната си функция за активирането на шум (VOX) дава възможност на единиците да се свържат само, ако бебето е будно. Предавателя автоматично се превключва в режим на готовност. В допълнение, предавателя може да бъде ръчно поставен на режим ECO. Това намалява излъчването на устройството, веднага след като предавателя е в режим на заспиване.

Тези две продуктови характеристики не само намаляват консумацията на енергия до минимум, но и излъчването на радиация е 0%.

С обхват до 330 м., BeeConnect осигурява достатъчна свобода на движение в къщата и градината, в същото време тя осигурява постоянна връзка с детето. При загуба на сигнал, в следствие на напускане на обсега, BeeConnect информиран звуково и визуално.

Чрез удобния си дизайн и щипката за колан, родителското устройство може да бъде удобно захванато върху собствените Ви дрехи. Така че имате две свободни ръце и бебефон винаги в близост.

BeeConnect има удобно зареждане на родителското устройство, чрез USB адаптер и батерии. Чрез свързване на USB адаптера,  батериите се зареждат директно в приемника. Благодарение на отделен USB кабел, предавателя може да се зарежда чрез USB адаптери на изхода на електронни или USB устройства.

Приемникът на BeeConnect е оборудван с LED светлинна лента. Тя Ви позволява да знаете дали предавателят е включен и дали има стабилна връзка с предавателя.

Захранване приемник – 2 батерии ААА (включени в комплекта)

Захранване предавател – адаптер или 3 батерии ААА (не са включени в комплекта)

Подарък детска LED лампа с успокояваща светлина

Сходни стоки

реклама
Стоки по категории