Столчета за кола, кенгура, слингове

към началото / всички стоки
Чанта за бебешки аксесоари / Hastings Driftwood

Чанта за бебешки аксесоари / Hastings Driftwood

цена: 193'05лв

Чудесна чанта с модерен и уникален дизайн! Чантата за бебешки аксесоари Pacapod е идеална и модерна. С нея можете да изпълнявате навсякъде нуждите на бебето. Тя е подходяща както за следобедни разходки. така и за пътуване. Чанатата е голяма и удобна и разполага с цип за бърз и лесен достъп до всичко. което ви трябва.  Чанатата Pacapod е 3 в 1 и може да се използва като:
  • Практична Маса за повиване с всички отделения и практични аксесоари
  • Страхотен аксесоар за излизане на разходка. който можете да ползвате дълги години
  • Термоустойчива за храната на вашето бебе
Включва 2 малки чанти
  • Термоустойчива чанта. в която да съхранявате млякото или водата на детето
  • Чанта. в която да държите сортирано всичко неонходимо за смяна на памперса. Има джобове за памерси. за кърпички и за кремове
Във всички джобове на чантата има етикети. които ви подсказват как да поставите вещите си. така че всичко да е подредено. Чантата има специални каишки. благодарение на които можете да я закачите на количката. както и кукичка. на която да си закачите ключовете. за да можете да ги намирате по-лесно. Освен всичко в чантата има достатъчно пространство. за да поставите лаптопа си. таблета си или тефтера си.  Чантата разполага с два чифта дръжки. има я налична в два цвята- черен и червен.  Няма как да не я заобичате! Страхотна е нали? Чантите Pacapod  имат награди от цял свят за иновации. ергномоиченост и естестика и освен това владее сърцата на 250 000 жени по света! 

Сходни стоки

реклама
Стоки по категории