Детски аксесоари и обувки

към началото / всички стоки
Бебешки тензухени пелени - комплект 3 бр

Бебешки тензухени пелени - комплект 3 бр

цена: 38'95лв

Комплект от 3 броя меки предпазни тензухени пелени с размери 80 х 80 см.

Тензухените пелени са незаменими за всяко семейство с бебе, защото са изключително практични – можете да ги използвате като класически пелени, за попиване след баня и при масаж, за повиване на бебето, за дискретно кърмене, при изненади по време на пътуване или разходка и др.

За разлика от другите пелени за многократна употреба, тензухените пелени могат да продължат да ви бъдат необходими и след като детето порасне, тъй като имат много полезни приложения в домакинството.
Съхнат изключително бързо и могат да се перат на 40-90 градуса в пералнята, като с всяко пране стават по-меки и попиващи.

Тензухените пелени могат да се използват:

•Когато оригвате бебето.
•За да не ви напишкат при смяна на пелените (особено ако имате момченце).
•За дискретно кърмене навън.
•Сгъната на 4-ри под главата на малко бебе, за да попива повърната храна или слюнки.
•Като постелка в количката или кошчето за кола.
•Като импровизиран сенник на количката, ако навън е много слънчево или ако искате да избегнете превъзбуда на детето на оживени места.
•За почистване след хранене, при смяна на пелените или при повръщане.

Какво можем да направим с пелените след като бебето порасне?
За разлика от пелените за еднократна употреба, тензухените пелени могат да продължат да ни бъдат полезни и след като детето порасне. Те са идеални за употреба в домакинството – стават за миене на прозорци, за цедена на мляко, за гладене, в тях можем да вържем яйцата, които варим на Великден, за да не се счупят, можем да ги нарежем и направим на малки вързопчета с лавандула против молци и какво ли още не.
100% памук

Сходни стоки

реклама
Стоки по категории