Обзавеждане за детска стая

към началото / всички стоки
Бебешка кошара Babycenter

Бебешка кошара Babycenter

цена: 229'00лв

Забележителното висок клас кошара за пътуване Babycenter. Лесно пътуване с бебе. Главната атракция: той предлага всичко, което трябва за посещение при баба и дядо или за вашата почивка. Тази кошара за пътуване осигурява за вашето дете обичайното чувство на сигурност - без значение къде се намирате.

Този удобен Babycenter се предлага заедно с много аксесоари. Комплектът включва второ ниво, маса за повиване, отделение за принадлежностите, сгъваем матрак и практична чанта.

Музикалната въртележка със сладки фигури и вградена музикален кутия помага на бебето да заспи. Достатъчно пространство за пелени и други бебешки продукти се предлага от практичния органайзер.

Вашето новородено вече може да се спи удобно и безопасно на второто ниво на кошарата. Благодарение на второто ниво, можете да свалите бебето в долната част на кошарата.

В леглото може да бъде преместено навсякъде лесно и удобно, без всякакви проблеми, благодарение на двете колела. Тя може да бъде разпъната и сгъната само с няколко прости стъпки и може да спестите място при съхранението и.

Размери в разгънато положение: 129 x 84 x 119 cm Размери в сгънато положение: 32 x 32 x 79 cm Размери на матрака: 60 х 120 см.

Сходни стоки

реклама
Стоки по категории