Обзавеждане за детска стая

към началото / всички стоки
Бебе Монитор с безжична сензорна подложка (базов)

Бебе Монитор с безжична сензорна подложка (базов)

цена: 160'00лв

Бебешкият сензор за движение на дишането AC017 на Angelcare позволява на родителите да се отпуснат докато бебето почива.

Тази опростена система следи движението при дишане докато бебето спи. Нашата патентована сензорна подложка за движение при дишане е създадена да бъде поставена под матрака на бебешкото легълце, където долавя леки движения по време на спане.

Това е чудесен вариант за родители, които вече притежават монитор за движение на дишането на Angelcare. Комплектът AC017 ще допълни вашият оригинален монитор добавяйки допълнителен сензор за движение на дишането на втори матрак към настоящия ви.

Това предложение е изключително подходящо в случай, че искате да наблюдавате близнаци или две малки деца в една и съща стая. Вие притежавате друга марка бебешки монитор, но искате да добавите сензор за движение към него за по-добра сигурност и спокойствие? AC017 е перфектен вариант защото засича и най-малките движения и ще работи с всяка друга марка бебешки монитори. AC017 използва новата изцяло безжична сензорна подложка на Angelcare.

Родителите, които се притесняват от кабели и свързаните с тях усложнения, могат да са спокойни, че новата ни сензорна подложка за движение при дишане е изцяло самостоятелна и комуникира безжично с бебешкия монитор.

Това я прави страхотен избор на монитор при пътуване.

Сходни стоки

реклама
Стоки по категории