Столчета за кола, кенгура, слингове

към началото / всички стоки
Avionaut Glider Royal столче за кола с IsoFix 9-25 кг

Avionaut Glider Royal столче за кола с IsoFix 9-25 кг

цена: 429'00лв

Avionaut Glider е столче за кола предназначено за деца, с допустимо тегло от 9 до 25 килограма. Столчето за кола Avionaut Glider е произведено и сертифицирано в Европа под стандарта ECE R44/04.
Детските столчета Avionaut се разработват под ръководството и тясното сътрудничество на специалисти с богат опит в авиационната индустрия. Основната цел на производителя е да се направи едно наистина сигурно и безопасно столче за кола. Avionaut Glider освен безопасно е и много удобно, ергономично и в крачка с нуждите на вашето дете. Материалите от които е изработено столчето за кола е от вида „твърда черупка - мек интериор". Всяко едно столче е направено от много твърд и устойчив материал, осигуряващ максимална защите при евентуален инцидент. Вътрешната облицовка на детското столче за кола Avionaut е изработено от полипропилен EPP, които има способността да поеме всички удари, на които може да бъде изложено вашето дете. Столчето за кола Avionaut Glider, както и всички други продукти с марка „Avionaut” са произведени в Европeйския съюз, а тяхната изработка е подложена на непрекъснат контрол на качеството.


Основните предимства на столчетата Avionaut са следните:

  • Лесно регулиране на облегалката
  • Изработената от полиуретанова пяна облегалка осигурява комфорт и удобство при използване, не натоварва врата на детето
  • Допълнителна странична защита
  • За допълнителна стабилност на столчето са разположени обтегачи за предпазния колан на автомобила
  • Лесен монтаж в автомобила
  • Лесно почистване на материалите
  • Разнообразни цветове на подложките

Сходни стоки

реклама
Стоки по категории