Детски аксесоари и обувки

към началото / всички стоки
Анатомично матраче за новородено Bibed

Анатомично матраче за новородено Bibed

цена: 289'00лв

Анатомично матраче за новородено Bibed + допълнителна калъфка

Препоръчано от СЗО (Световната здравна организация) - най-добрата позиция на спане за бебето от 0 до 12-месечна възраст е по гръб.

Докато бебето спи лицето му остава свободно, което ограничава рисковете, свързани с неправилното преглъщане, затруднено дишане, хипертермия и SIDS (Синдром на внезапната детска смърт). Тази препоръка не е без своите недостатъци, добре познати от педиатри, като Plagiocephaly. Но съществуват решения!

С почти 20 години опит и иновации, Babymoov е създал цялостна гама, наречена COSY: уникални концепции за безопасен и комфортен сън.

Синдром на "плоската" глава:

До около навършване на една годинка, черепът на бебето остава мек, което в комбинация с преларването на много часове в легнало по гръб положение( както се препоръчва), може да доведе до така наречния Синдром на" плоската" глава.

Анатомичното матраче Bibed:

  • отваря дихателните пътища и балансирана храносмилателна система, благодарение на анти-рефлуксната позиция за сън под ъгъл 12°;
  • предпазва от появата на рефлекс на Моро и осигурява по-добро качество на съня, благодарение на полу-феталнатапозиция, в кояро заства бебето.
  • разполага с колан, който държи бебето на място, но му дава свобода на движението на главата, което преотвратява риска от "плоска" глава;
  • Разполага с транспортна чанта.

Технически характеристики:

  • Използвайте своя Bibed само в креватчето на бебето или в люлката му (върху основния матрак);
  • Подходящ за деца с тегло между 2,6 и 6 килограма;
  • Този продукт е подходящ за деца, които не могат да стоят или седят сами, да се търкалят, както и да се изправят на ръце или колене;
  • Този продукт не е медицински. Обърнете се към Вашия лекар или педиатър за информация относно здравето на бебето.

Размери: 70x38x14 см.

Материали: Мемори пяна - вискоза, памук, полиестер и еластан.

Сходни стоки

реклама
Стоки по категории