Хлапета.bg

Играчки, проходилки, бънджи

към началото / всички стоки
Активна гимнастика - Забавление

Активна гимнастика - Забавление

цена: 95'20лв

Активна гимнастика „Забавление” отPlaygroпредлага 4 забавни етапа на игра. Гимнастиката разполага с ангажиращи вниманието висящи играчки; напълнена с вода гризалка; огледало за изучаване на отраженията и меки плюшени герои с дрънкащи мъниста. Към активната гимнастика са включени и 32 цветни пластмасови топки, които могат да се подреждат около ръба на гимнастиката или да се използват за игра на килимчето.

Режим 1 – Килимче за игра: цветни пластмасови топки, разположени около ръба на гимнастиката, които образуват оградка, когато стените на гимнастиката са спуснати надолу.

Режим 2 – Килимче за игра: стените на гимнастиката са проектирани, за да обособят безопасно и сигурно място на бебето, докато лежи по гръб и си играе с висящите играчки

Режим 3 – "Басейн" с висящи играчки: Когато стените на гимнастиката са вдигнати нагоре се обособява пространство под формата на малък басейн, в който детето може да си играе с пластмасовите топки, докато висящите играчки привличат вниманието и стимулират развитието на моторните умения – дърпане, хващане.

Режим 4 – "Басейн": Арките на гимнастиката се свалят, а страниците остават нагоре – истинско забавление с цветните пластмасови топки.

Основни характеристики:

  • 4 режима на игра в една гимнастика
  • 32 цветни пластмасови топки
  • Две висящи играчки, които могат да се откачат и местят
  • Гризалка напълнена с вода
  • Огледало за опознаване на отражението
  • Подходяща от 0м+

Сходни стоки

реклама
Стоки по категории