Детски аксесоари и обувки

към началото / всички стоки
Aerosleep - протектор за безопасен сън

Aerosleep - протектор за безопасен сън

цена: 146'20лв

Едно от най-важните неща. които майката трябва да осигури на бебето е неговият спокоен сън. Aerosleep има за цел да намали стреса и да предложи безопасен сън на вашето бебе. Aerosleep е протектор. който представлява единична клетъчна структура. която позволява въздухът да не бъде комресиран. Дори и да сложите тежест от 3000кг върху него въздухът ще продължи да циркулира. а няма да бъде комресиран. Благодарение на Aerosleep вашето дете ще спи сякаш на надуваем дюшек. Наистина! С Aesrosleep вашето дете ще диша без проблем дори и да се обърне с лице към матрака. Заедно с непрекъснатата циркулация на въздуха детето никога няма да прегрее. Тези характеристики правят Aerosleep уникален. Но предимствата не спират до тук: Отделно топ матракът има слой. наподобяващ пчелна пита. която осигурява поток от въздух. но в същото време Aerosleep има още два слоя:
  • Абсорбиращ слой(точно под въздушния). който поглъща всякакъв вид течност. така че ако вашето дете се намокри през нощта. но не ви сигнализира. то абсорбиращият слой ще изтегли течността и благодарение на въдушния слой ще изсъхне много бързо и вашето бебе отново ще спи на сухо.
  • Водоустойчивостта позволява на течностите да не достигат до матрака и съответно той е защитен не само то петна. но и от гъбички и бактерии. които могат да се развиват.
Топ матракът Aerosleep спокойно може да се пере в перална машина при60 ° С. Това е много важно. защото при60 ° С се умъртвяват и по-устойчиви микроби. Така Aerosleep осигурява както спокоен и безопасен сън. така и една среда за сън. която е перфектна от хигиенна гледна точка. На пазара можете да намерите много топ матраци. които да са с високо качество. но само Aerosleep е специално проектиран. за да осигури пълна защита и спокоен сън. Проследете следния екперимент: Ако приемем. че отворът е устата на детето. Когато то диша въздухът циркулира и съответно топчето е в горната част. Ако обаче. поставим ръката си върху отвора точето веднага слиза долу. защото въздухът спира да циркулира. Ако поставим топ матракът топчето продължава да стои на върха. следователно детето продължава да диша.

Сходни стоки

реклама
Стоки по категории