Обзавеждане за детска стая

към началото / всички стоки
AeroMoov Air Wrapper - дишащ поларен чувал тип одеяло за бебешки кош или стол за кола и количка

AeroMoov Air Wrapper - дишащ поларен чувал тип одеяло за бебешки кош или стол за кола и количка

цена: 136'80лв

Содеялата тип чувал за повиване -Aeromoov Air Wrapper разходките с бебето ви ще бъдат супер! Това е мек и топъл поларен плат, който е подходящ от есента до пролетта, обгръща бебето и сеприкрепя към колички и столчета за кола.Благодарение на интелигентната технология на Aeromoov - Aerosleep.Air Wrapperимат висока пропускливост и позволяват на бебешката кожа да диша, а на бебето да се наслади на топла завивка без потене!

Дори и през зимата бебето ни може да се изпоти под завивките. Aeromoov с неговатаиновативна технологияще се погрижи това да не се

случва, Air Wrapper с изключителната 3D технология има уникална дишаща структура на гърб , която позволява на въздуха винаги да циркулира между клетките, Така че бебето ви ще седи върху въздушен слой без да му е много горещо и без да се поти.

Безопасно и Практично!

Одеялото на Aeromoov разполага с специалниотвори с велкро лепенки подходящи за 3 и 5 точкови предпазни колани, които гарантират перфектно покритие ипредоставят кофорт и сигурност на мъника ви, Удобно се поставя и маха от седалката, така че да може да вдигнете или сложите бебето ви без то да се събуди.

Перфектното решение за резки промени в температурата!

Когато влизате в колата или на топло място, лесно и бързо може да отвиете или завиете одеялото на бебето, Одеялото тип чувал AeroMoov Air Wrappper има връвчици, които превръщат горната част в качулка, обгръщайки главата на бебето.

Има го в 2 размера, споредтежестта на бебето и столчето за кола, което използвате:

Малък: до 72cm - за столче за колагрупа0
Голям :до 90cm -за столчета за кола група1, но също така и за колички
* Обичайно използваме големия размер за бебета на възраст над 9 месеца

Меко, топло и проветриво

 

Сходни стоки

реклама
Стоки по категории