5 тенденции в дамската мода, които остават и през тази година

blankМит е твърдението, че с всеки сезон модните тенденции се менят. Някои тенденции от миналите години са се съхранили в автентичния си вид, а други са се попроменили малко, но са запазили основната си идея.  Ще ви представим 5 такива тенденции, които са останали от миналата година.

Връхна дреха от косъм

Няма дама, която да не помни, колко актуални и модерни бяха връхните дрехи от естествен косъм миналата година. Така че, ако сте инвестирали в палто или яка от лисица, бъдете спокойни. Можете да ги носите и през тази година, например в съчетание от рокля и яка.

Милитъри стил

Ако сте от дамите, които не искат да бъдат поставяни в определени рамки, то милитъри стил е точния за вас стил.  Обувките тип кубинки и панталони тип каки или черно са чудесна комбинация. Така ще успеете да се откроите от високите токчета, полите тип молив и дългите шлифери.

Малката чанта

Малката чантичка винаги е била предпочитана от дамите, тъй като тя съчетава удобство и стил в едно.  Практичните дами отново ще останат разочаровани. Ако искат да бъдат модерни, ще трябва да сведат до минимум личните си вещи.

Широките дрехи

Тенденцията с широките дрехи се задържа и през тази година. На съвременната жена ѝ е писнало да носи впити дънки или панталони, както и блузи, които подчертават бюста ѝ. Днес тя иска да се чувства удобно в собствената си кожа и не я интересува какво ще кажат хората за нея.

Телесните цветове

Телесните цветове като бежовото, телесното или неутралното могат да бъдат чудесно съчетание с всичките ви дрехи.  Освен това,  с тях лесно ще подчертаете естествената си красота.